FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Nekem a Hajimete no gal, Youkoso illetve az Abyss lesz még ilyen.
A Hajimete-nél az volt a poén, hogy ott az első 2 rész volt az amit úgy szívből gyűlöltem, de aztán ahogy időnként lement egy-egy rész úgy visszarántott.
A végére én speciel egészen megvoltam vele elégedve.
A Youkosu meg végig fentartotta az érdeklődésem, bár ez is egy érdekes eset volt nálam:)
Én speciel hétről-hétre "éltem" az animét annak ellenére, hogy a fősztori/téma nagyon nem tetszett, végig olyan meh volt az egész. Na meg az MC is inkább unalmas és idegesítő volt a felétől kezdve már.
Mindkettő masszív hetes kategória volt nálam annak ellenére is, hogy sokszor úgy éreztem ezek a szezonban végig jobban ott tartottak mint olyan animék amiket végül magasabbra pontoztam korábban.
Az Abyssba elég későn, kb 1 hete kezdtem komolyabban bele, bár az első részt még a szezon elején néztem meg, akkor valahogy nem jött annyira be, hogy folyamatosan nézzem.
Úgy egy hete kezdtem újra neki és most már sokkal jobban bevonzott. A témája nyomdokaiban a Druaga-ra emlékeztet csak ott ugye egy torony tetejét kellett elérni, itt pedig egy lyuk alját:D
A grafikája viszont egész egyszerűen gyönyörű, én teljesen odáig meg vissza vagyok tőle.
Ebbe a szezonba én sok régebbi animébe kezdtem bele/néztem újra inkább: Jigoku Shoujo,Gate, Hero Academia,Samurai Girls és most Imyke-nek köszönhetően a Watamote és NHK párosba.
A Watamote az a My Hero Academia-hoz hasonlóan nagyon bejött és pár nap alatt ledaráltam a java részét:)