Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

biomage
Szeva :D
Boldog születésnapot.

Fura, tegnap néztem van e ismert sz napos, nem láttam a nevedet rajta :(
Utoljára szerkesztette: biomage, 2016.09.03. 13:40:12

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

BEAST
Boldog születésnapot! :)

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

RelakS

Sok boldog születésnapot!

Utoljára szerkesztette: RelakS, 2016.09.02. 23:07:41

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Köszönöm szépen mindenkinek a jókívánságokat!
LasDen
This isn't kids stuff...
//www.youtube.com/embed/e-6C-PiuuZI

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
Beoldog Zületésnapot Prof :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

xblades
Talán a folytatások és alternatív "folytatások" érdekelnek majd. Az újakat meg majd meglátom megfog-e valami.
Humor terén így is kezdenek visszaszokni az amerikai animációkra.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

IMYke2.0.0.0
Boldog születésnapot Prof William! :)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ha jól tudom akkor Megumin-nak és Emilia-nak ugyanaz a seiyuu-ja :S

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

RelakS][
Remugumin ... vagy Regumin .... watewa

|OOo\\[GZI-523]//oOO|

LasDen

LeWyTy
Nem telljesen off kérdés: Ismer valaki, valakit aki esetleg készítene rendelésre cosplayt?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LasDen
most jön majd az occultic;nine, majd az :D
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2016.08.31. 22:43:20

robotics notes:
nem volt rossz, de a steins gate közelébe se ért.

7 pont

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

BEAST
Elnézést, nem olvastam vissza :)

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
az ilyesmit nem árt ismételni... :D

RelakS
#68320? :D

BEAST
nsfw <#miaz>

RelakS
A cute Rem a day, keeps the doctor away.

LasDen
nyugodtan. Bőven elfér :D

PetruZ
Az őszi szezontól visszatérek önként vállalt topikos száműzetésemből, az új szezonban ismét jelentkezem "first look" első részes gyorsértékelésekkel és 3-4 rész utáni "mi lett belőle" összefoglalóval. De ha azt mondjátok, hogy ne, akkor nem, és csöndben maradok. :)
IMYke2.0.0.0
Le volt az némiképp zárva, de nekem akkor is maradt kis hiányérzetem.
Kisebb brainstorminggal lehetett volna azt még folytatni.
No, meglátjuk majd az alternatív-de-szinte-ugyanannak-ígérkező másikat.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
Az eredeti working sztori teljesen a végére ért. Minden szál megkapta a maga befejezését az utolsó évaddal meg a Lord of the Takanashival. Lehetne folytatni, de szerintem nem kell bolygatni. Szép befejezése lett így...
Nekem a Drifterstől vannak nagy elvárásaim. A Hellsinges Kouta Hirano mangája. A többi meg majd kiderül...

IMYke2.0.0.0
* A WWW.Working még akár jó is lehet. Persze, az eredeti széria folytatásának sokkal jobban örültem volna.
* Bernard-jou Iwaku - érdekel
* Brave Witches - ha már az előzőeket mind láttam...
S talán a Gantz:0

LasDen
meg lehet válogatni...

LasDen

IMYke2.0.0.0
Csajt vinném. Kaja nem kellene.

RelakS
Valaki egy harit?

efti
Ha tehettem volna, én is úgy néztem volna. De nem volt türelmem megvárni amíg kijön az egész

WWFSMD?

IMYke2.0.0.0
<#wink>

//Egyben daráltam le, 2 nap alatt.
//Gyakorlatilag a "publikus könyvtárban" kutakodtam valami esti, élőszereplős film után, és a sok hulladék között felfigyeltem egy "Erased" című japán filmre. Jobban utánanézve kiderült, hogy ez is egy Live Action, és a plot után érdekelt a sorozat . Beszereztem, első részt megnéztem, és beszippantott.

efti
Az előző comment igazából #68326-ra ment..

WWFSMD?

efti
Nagyon is jó. Minden egyes rész cliffhanger. Kár hogy a végére nem jutott jobb csattanó. Ettől függetlenül minden héten vártam a folytatást.

WWFSMD?

LasDen
ReZerosók értik majd. Amúgy SteinsGate spoiler...
//www.youtube.com/embed/r0E93ZnXZIU

orichalcos
Tegnapi részhez:

RAAAAM???

My streams: https://beam.pro/oriic

IMYke2.0.0.0
Boku dake ga Inai Machi - 8/10
Nekem bejött.

RelakS

Count Adyn
valahogy igy:D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

IMYke2.0.0.0
Nincs csat. Hiteltelen.
<#beka3>

Count Adyn
best so far:D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

RelakS

LasDen

Én már magamban rég eldöntöttem hogy az animékben annyi évesek karakterek, amennyinek ÉN gondolom őket. :) Így nem kapok röhögőgörcsöt, amikor kiderül hogy pl az Indexben a kőkemény cigizős Stiyl Magus 14 éves. :)

LasDen
gyere sírj a vállamon...

LasDen
A kOkoro nálam például a kukában végezte pár rész után. Baromság volt...yolo....

xblades
Nos ez attól is függ milyen hatások, események érnek az életedben és azok hány évesen. Néhány embert a többszöri "pech sorozat" is elérheti már nagyon fiatalon, de ők azért elég kevesen vannak.
Az animékban meg tudjuk most ez a korosztály szerepeltetése a divat, így amit kifejezni kívánnak azt muszáj valahogy ebben a közegben megvalósítani.

A Kokoro Connect nálam is most van megnézéssen, majd meglátom milyen lesz a végére.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Ez az animék bő 80%-ra igaz. 14-16 évesen már olyan élettapasztalata van mindenkinek, ami sokszor még 40-50 évnyi élet után sincs az átlagembernek. :)
IMYke2.0.0.0
Én csak tegnap fejeztem be a 2012-es "Kokoro Connect"-et - 13+4 rész - és tetszett (8/10).
Nem zavart, hogy gyakorlatilag tojáshéjjal a seggükön rohangáló tinédzserek felnőtteskednek olyan érzésekkel, amiket nagy filmekben várunk el, mert a körítés és a kapcsolódó jelenségek elvitték a hátukon az egészet.

RelakS
<#idiota>

Utoljára szerkesztette: RelakS, 2016.08.24. 20:41:33

LasDen
Shinji just had sex.... :DDDD
//www.youtube.com/embed/DxyjwMbcw1I

RelakS