72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#69227 Photoshop alatt a Blow Up plugin és bumm, megvan :) -
Malachit #69226 Jól jött a nyers, 6'-osra majd átformálom :) -
#69225 A nyers kép kellett, de közben megtaláltam. Katt -
#69224 Epic moments
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2017.09.28. 21:59:18 -
#69223 Elején furcsa volt az animáció, az emberek feje. De legalább olyan jó mint a Kakegurui. Izgalmas, -
#69222 Parancsolj. -
#69221 Magát a képet valaki tudná linkelni? :D -
#69220 Beteg? Már az ajánlat felsorol egy Mirai Nikki openinget. Elfen Liedről meg nem tudom eldönteni, hogy beteg, vagy szép...
Erről meg először el sem akartam hinni, hogy tényleg benne lesz a sorozatban :D
Bónusz, kár, hogy csak 30 másodperc
Bónusz 2 :D
Utoljára szerkesztette: RelakS, 2017.09.27. 20:40:49 -
#69219 a beteg op kategóriába meg ezeket :D
-
#69218 A régi openingek még nem annyira "áramvonalasak".
Ha ráböksz egy mostanira, akkor 90%-ban hasonlít valami másra is, amit már hallottál... -
#69217 Oh, hát ez is jó, bele is nézek az animébe emiatt:D
Én azt vettem észre, hogy nekem általában a régi 90-es évekbeli és 2000-es évek eleji op/end muzsikák szoktak nagyon tetszeni.
Bár ez elsősorban annak tudható be, hogy azokkal találkoztam hamarabb.
Slayers vagy Yuyo Hakusho zenék ilyen all-time favoritjaim.
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2017.09.27. 19:27:30 -
#69216 //Más:
//Elfen Lied után ez az egyik kedvenc openingem. -
#69215 Az egyik legjobb ending amit hallottam:)
-
#69214 Tokyo Ghoul - filmváltozat trailer -
#69213 New Game 2x12 END: Az anime ezzel beérte a mangát (az utolsó, hatodik kötetet; a magazinokban folytatódik még), szóval egy darabig nemigen lesz új (hacsak a spinoff 5. kötetet fel nem dolgozzák még valahogy). Jó volt, aranyos volt, bár a játékstúdió bemutatása kicsit gyerekes és idealizált lett, de hát nem is a valóság volt középpontban. Érdekes lesz majd látni, mi a helyzet az új felállásban azzal, hogy lelépett az egyik fő tag. 7/10 -
#69212 :( A shounenenk rákja:S
Így nem tudom neki akarok-e állni mostanában.
A Shokugeki no Souma második évadjában is ezért csalódtam annó. -
#69211 Ezt nevezem telefon háttérnek
:)
Jó, mondjuk jobban megnézve Skype, de nem érdekel :D
Utoljára szerkesztette: RelakS, 2017.09.26. 18:26:27 -
#69210 xD
-
EnxTheOne #69209 "Kakegurui tetszik. Van még más hozzá hasonló minőségben, amihez már van magyar felirat?"
Kaiji? -
#69208 Centaur no Nayami 1x12 END: Inkább érdekes volt, mint jó, de végig lehetett nézni. A földi mitológiai lények fejlődtek civilizációvá (és az emberek lettek mítikus szörnyekké), és vívták meg az ismert történelmi eseményeket, hogy kialakuljon egy elég fura, nagyon polkorrekt, a különbözőségek kipécézésére elég élesen reagáló társadalom, amiben az iskolás lányok ugyanolyan problémákkal küszködnek (tanulás, érzelmek, túlsúly, az előttük álló élet, otthoni problémák, stb.), mint a szokásos seinen társaiknál. 5/10 -
#69207 A második évadot én feladtam kb. harmadánál, nem fogom befejezni. Az első évad alapján másra számítottam, az a versenyes dolog nagyon unalmas, és a nagy része látványosan alibi. -
#69206 Az első évad nekem is nagyon bejött, a második is jó még, de annyira már nem tartom ütősnek. -
#69205 Ez a Boku no Hero Academia tényleg jó, tegnap elkezdtem és gyorsan bedaráltam 7 részt:D
-
#69204 Kakegurui tetszik. Van még más hozzá hasonló minőségben, amihez már van magyar felirat? Harcolós de nem véres.
Más. Volt egy anime, sorozat. Nagyon elit csapatok vannak benne. Napjainkban játszódik. Van benne valami misztikum/természetfeletti is. Első rész azzal kezdődik hogy a csoporton belül valami árulás történik, ebben nem vagyok biztos, és a tagokat lemészárolják. Beugrik valakinek mi a címe? -
#69203 kár hogy az eredeti, nem ilyen jól néz ki... :(
-
#69202 - Aho Girl 1x12 END: Végig lehetett nézni a rövid epizódok miatt, de több volt benne, a csaj meg kifejezetten tényleg idegesítően idióta volt, a remény legcsekélyebb szikrája nélkül. 4/10
- Tsurezure Children 1x12 END: Kicsit sötét ló volt, lehetett volna tipikus romkom, de egész jó volt, olyan botladozós-romantikus, és a párok mini-sztorijai is jórészt egyediek voltak. Remélem, lesz folytatása, a manga eléggé messze jár már. 7/10 -
#69201 -
#69200 Ma 10 éves a Nice Boat :D
-
#69199 //Milyen durva, hogy amikor anime cosplay-re kerül a sor, akkor erősen túlnyomórészt a dél-koreai és kínai lánykák állnak a legközelebb a karakterhez!
Példa: http://www.weibo.com/chayexiaoguo -
#69198 Tőle időnként rendelni is lehet ilyesmit pár dollárért :) -
#69197 hmm, ezt eddig úgy hívták hogy tracing... -
#69196 Új szó mára: "Nidzsigenka", azaz "2D-esítés", vagyis fotókból anime/manga rajzok készítése. -
#69195 Meh. Egyik sorozata sem hatott még meg úgyhogy részemről elmarad a nagy hype, mint amit mások rendeznek. Amúgy a Michiko Hatchinhoz semmi köze rendezésileg. -
#69194 Blade Runner anime kisfilm jön majd szeptember végén. A rendező Shin'ichiro Watanabe (Cowboy Bebop, Samurai Champloo, Michiko to Hacchin, Animatrix, stb.). -
#69193 -
#69192 anime irl
-
#69191 Pár rajz nájngegen -
#69190 -
Prof William #69189 A Made in Abyss 6-ik részének az EndCardján besírtam...
-
#69188 Ő is benne lesz Maria Ross szerepében.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!