FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Nagyon élem a Youjo Senki-t.
Még jó, hogy elraktam annó pár rész után, így ebben a számomra eléggé üres szezonban lesz mit nézni, most a Gate-et is elkezdtem így utólag, rákaptam a military témára most:D
Megkockáztatom a legjobb háborús,katonai témájú anime amit valaha is láttam.Nagyon jól vegyíti a személyes sztorit a háborúval úgy, hogy közben becsempészi a felső vezetés "mindennapjait" is, amivel segít elmélyíteni a konfliktusban és nem ilyen látszat valami lesz az egész, mint pl a shimonetta volt.
Nagyon sokat dob a valós alap is hozzá, elég hűen vissza tudja adni a háborús hangulatot.A fantasy elemekből is pont annyi került be, ami még hozzáad nem pedig elvesz ebből a hangulatból.
Tanya pedig egyenesen a show csúcsa:) Minden jelenete aranyat ér, baromi jó szövegeket adtak a szájába és rettentően illik hozzá a Aoi Yuuki hangja.Zene is abszolút a top.
Vicces, mert emlékszem, hogy annó pont a gender-bender loli miatt voltam a legjobban kiakadva, hogy érdekes téma, csak a loli ne lenne benne.
A nem HC animéseknél gondolom ez simán egy kizáró ok lehet, pedig egy elég földhözragadt sorozat a saját világán belül.
Érzem a 10-es osztályzatot ami adni fogok majd rá.xD