kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • PetruZ
    - anime:
    Csak ebben a szezonban is van már egy másik, a Knight's & Magic. Aztán az utóbbi párat végigfutva, amiket láttam is, legalább néhány rész erejéig, és van bennük világutazás teljesen új környezetbe és a főhős valami sorsfordító szerepbe kerül: Gin no Guardian (határeset), Re:Creators (érdekes módon fordított alapsztori), Shuumatsu Nani..., Youjo Senki (a tavalyi best), Eldlive (ez inkább teleport), Gabriel Dropout (hehe :) ), Kobayashi-san... (kawaii-hehe :) ), KonoSuba (überláma főhős és szerintem thrash fantasy, de ettől még jó :) ), Overlord (über-OP főhős és kiemelt hivatkozási alap a témában), Re:Zero... (überláma főhős 2, de ez is hivatkozási alap), Nazotokine, Flip Flappers (határeset), Drifters (másik tavalyi menőség), ReLIFE (határeset, érdekes variáció a témára), Kuromukuro (mecha), Endride, Boku dake ga Inai Machi (misztikus nyomozós), Phantasy Star Online, GATE, Grimgar, Bakemono no Ko (film), ...
    Ez pont két év a 2015 tavasz/nyári szezonig és simán lehet, hogy kihagytam, vagy nem láttam valamit, ami ide tartozhat még.

- manga:
    A fentieknek jórészt van manga (és/vagy LN) változata is, azokat külön nem említem. Ezen kívül amit olvasok: Wortenia Senki (harcművész harem), World Teacher (kb. mint a K&M, de mágiaiskolás), The Gamer (párhuzamos világ), The New Gate (szokásos), Dungeon Seeker (amikor a társaid hátrahagynak megdögleni, de te utánuk mész), Gaikotsu Kishi-sama Tadaima Isekai e o Dekake-chuu (hatalmas Overlord koppintás), Honzuki no Gekokujou (könyvbúvárként újjászületni egy világban, ahol a papír és a könyvek elérhetetlenül drágák), Isekai Goumon Hime (démonszolgás), Jaryuu Tensei (újjászületés egy OP sárkányként), Mairimashita! Iruma-kun (lúzer srácot szülei eladják egy démonnak, aki a nagybácsija lesz a pokolbéli suliban).
    Amiket dobtam, azokat fel sem sorolom...
    Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2017.07.13. 17:44:43