kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • IMYke2.0.0.0
    A sorozatot még nem ismerem - 1. évad első 3 részét néztem meg, utána a CGI mellett döntöttem.
    De, hivatalos is írják, hogy az Osaka Arc került feldolgozásra a filmmel.
    Vizuálisan maga a tökély. A cici animációs is jók :)

Ahogy másik topikban írtam:

"[2016] - (imdb) - "Gantz:0" / (-nincs-) - 8/10
    (2017.03.13) (95 perc, japán) - Animation, Drama, Fantasy, 3D CGI

Történetünk szerint egy misztikus fekete gömb (GANTZ) jelenik meg a Földön, ami egy rendkívül brutális játékot vezet le - a haláluk után feltámasztott emberi alanyok különleges felszerelést, fegyverzetet kapnak, hogy megküzdjenek a hétköznapi emberek által nem, vagy nehezen megpillantható nem-evilági lényekkel, még hozzá a Gantz által adott záros határidőn belül... ha nem sikerül ugyanis, akkor a versenyzők végleg meghalnak...
    De, ha sikerül, és esetleg az adott csapat egyes tagja(i) sikerrel járnak a Főellenfél kinyírását illetően, akkor a végső pont elszámolásnál a bűvös 100 pontot is megkaphatják... amivel 3 választási lehetőséget kap a szerencsés... (direkt nem írom le ezeket)

//A manga/anime archetípusok tetten érhetőek, de nem adagolják túl azokat.
    Nem szükséges az anime / manga sorozat ismerete hozzá - a film kellően elmagyaráz mindent az elején.
    A render grafika bámulatos (a sötétben kapott film grain ellenére is), a cici fizika fincsi, az arcok is kellően kifejezőek, a szájszinkron pontos, az akciók jók.
    Személy szerint simán megnéznék ebből így, ebben a formában akár egy komplett sorozatot - ha záros határidőn belül, kiszámíthatóan követnék egymást az "epizódok"."