kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Bucser
    Szerintem a spirits within is a square-hez méltó volt... Nekem az is nagyon bejött.. igaz sokkal komolyabb volt mint ez... de emberközelibb volt sokkal... Az FFVII A.C. az év animációs filmje ez nem vitás:) és az év sci-fije is. de nem alátvány miatt hanem a mondanivaló miatt... ráadásul az elrejtett viccek nagyon jók voltak:) A DVD-t nézném megt mert a squaresek szoktak csinálni nem renderelt videokat ahol a lowpoly modellekkel szórakoznak:) (pl az FF:SW dvd-n vanna ilyenek hülyére röhögtem magam mikor a csávó szétlövi azablakot ugrana ki rajta és visszapattan:D Vagy mikor ugyanez a jelent szétlövi az ablakot ugrana a repülőre és körbe ordítja hogy Come Closer bitch a csajnak meg ezen szavak hallattán megmozdul a kez a kormányon és a fószer nem éri el a gépet ugrás után:D)

Szal szerintem a dvd-n lesznek ilyen poénok:) azok érdekelnének:)