kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • LasDen #67653
    Overlord

Egy kicsit a szezon meglepetése. A felütés alapján valami SAO baromságot vártam, de ez jobb lett annál. Végre egy karakter, aki kompetensen tud hozzáállni a dolgokhoz. Elsőre Ains és Nazarick kicsit OP-k ehhez a világhoz, de később azért kiderül, hogy nem olyan egyértelmű minden. Bár részemről nem volt akkora veszteség, de látszott, hogy látványosan kerüli a csatákat a sorozat. Amit muszáj volt mutatttak, a többi eléggé felületesen lett csak bemutatva. Jó, Ainsék elég lazán lesöpörtek mindenkit, így nem túl izgalmasak lettek volna, de na. Gondolom az évad végi nagy bummra kellett tartalékolni. Aztán a végén még megmutatják, hogy a soha el nem készülő 2. évadban kik bukkannának fel, mi lenne. Tök jó...

6/10

Ezzel hivatalosan is a nyári szezon végére értem. A mérleg 11 sorozat (Ore mono, Soma és Arslant is ide veszem befejezéssel), amiből hármat dobtam. A Shimoneta, Sore ga seiyuu és az Ushio to Tora....
    Shimoneta humorára nem igazán tudtam ráhangolódni, nekem sok volt. Seiyuu meg 1 rutint ismételgetett minden részben, míg Ushio túl egysíkú volt nekem. Tora kvázi-tsundere szövegei az agyamra mentek....