kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • LasDen #67608
    Rokka no Yuusha

Ez így nekem nagyon nem jött be. Amíg el nem értek a templomhoz egészen meg kedveltem a szériát, de aztán oda értek és látszólag soha a büdös életben nem akartak onnan eljönni. Ami ott tartotta őket, legjobb esetben is max 3 részből kihozható, de nem, nekik kellett vagy 6 rész és akkor vége is volt az évadnak. Erre még a végén tetézik az egészet, hogy vissza állítják ugyanazt a helyzetet. A végén a Flamie-Adlet kapcsolat érdekessé vált, amiatt megnéznék egy 2. évadot, de ez így egy kalap szar volt.

4/10

Gate: Jietai...

Gondolom nem volt pénz a 2. felére és teljesen gagyi lett volna, ezért kellett félbe vágni, de ez így nem befejezés. Még csak ilyen fél befejezésnek sem megy el. Csak egy epizód a széria közepén, amivel véget ért. Pedig eleinte egészen jó volt. Olvastam a fanyalgókat, hogy ez kimaradt, az kimaradt, így nem érthető, úgy nem érthető, de a 10. részig ez nem látszott meg. Aztán a 11. részből láthatóan a padlóra nyiszáltak sok mindent. Koherens maradt, de minden túl gyors volt és hirtelen. Várom a végét...

6/10