kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • DasIsFuck
    De igazából itt nem az a lényeg, hogy ez nem nekem hanem "nekik" készül, mert ebben az esetben pl semmiféle "japán" dolog nem játszik szerepet, hogy valami azért élvezhetetlen mert semmiről nem szól, mikor szólhatna, vagy full retard baromságokkal töltik ki a cselekményt és a komédia részt.

A paródia mozik ugyan ezek, ott is megnézel 1-2 jobbat utánna már minden paródia leginkább agyzsibbasztás,erősen kérdéses, hogy lehet-e rajta nevetni, de sok esetben inkább csak húzod a szád...

De ez is inkább személyes [censored](sorry, nem jut eszembe az a szó amit ide szeretnék írni, ezért kicenzúrázom) kérdése, mert nekem egészen pontosan a fentebb felsoroltak érik el azt, hogy élvezhetetlen.

Amit én mondtam, hogy kevesebb ezzel-azzal mennyivel élvezhetőbb és jobb lehetett volna.
    Fogalmazhatnék úgy is, hogy kevesebb szélsőséggel kevésbé lenne szélsőségesen rossz számomra a végeredmény.