kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • CSOCSO
    Jo par ev szunet utan gondoltam neki allok ujra animezni. Utolso animek egyike szerintem a Claymore volt amit neztem. Most az Attack on Titan-t nezem. Meg van par resz hatra. Mivel sehonnan nem birtam beszerezni ezert elofizettem a Crunchroll-ra. Ott nezem 1080 felbontasban. Valaki tudna meg valami jo sorozatot ajanlani ami mar fullosan kint van? Johet barmi de 150 reszes animekre nem vagyok nagyon kivancsi. Narutok meg tsai nem igazan izgatnak. A legutobbi ket anime ami nagyon bejott az az Eureka Seven volt es a Claymore. Van valami mas ami az elmult (mondjuk) 5 evben jott ki?

Titan egesz jo de nem nyugozott le annyira. Kicsit idegesito volt, hogy mindenki visongat meg sir meg eppen idegosszeroppanast kap. Volt egy jo par fasza resz de azert tobbet vartam.