kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • xblades
    High School DxD BorN

Nos még ha elégé elfogult vagyok ezzel a történettel, sorozattal, de ez az évad elégé hullámzó minőségű volt számomra.
    A több érezhető kapkodó hiányos jelenet, esemény és azok amikről tudom hogy kimaradtak lerontja az élvezhetőségét. Plusz olyannal meg időt pazaroltak ami műdrámázás és felesleges cselekmény.
    Ezt az évadot ezenfelül még ecchi és humor terén is gyengébbnek érzem, az első műfaja miatt is pontot vesztő.
    Ami tetszett hogy jól fel volt építve az évad, tehát amit belevetek az részről részre építették fel, mindennek meg volt az előzménye.
    E mellé a karakterek hátteréből is megismerhettünk ismét dolgokat.
    Pozitivum a két lány Asia és Rias csókjelenete és Rossweisse történetbe hozása, bár ez igazán teljesé csak a végén vált.

7/10 Így meg volt a negatívuma is a változtatásnak de volt némi pozitívuma is az évadnak ami nekem szórakoztatóvá tette azt.