FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Egyébként érdekes észrevételem van, hogy amíg sorozatoknál rengeteg olyannal találkoztam már, hogy egy nap alatt simán ledarálom az egész évadot, addig animéknél nem is emlékszem mikor láttam hasonlót aminél ezt éreztem volna.
Ráadásul ugye az animék játékideje fele annyi.
Általában 3-4-5 részig nagyon sok animét egy huzamba letudok nyomni, de ezek után már sok esetben nem esik jól nézni és ezért van az, hogy akár hónapokon keresztül "nézek" egy 12 részes sorozatot:D
Értelmes magyarázatokat nem igen találok, maximum ecchiknél tudok egy olyannal előrukkolni, hogy az első pár rész után kifogy a kraft az animéből valamilyen szálon.
Vagy a karakter/történet szálon vagy pedig túl sok lesz a fanszervíz.
Mindenesetre én hiányolom az olyat az animéknél, hogy elkezded nézni és mint valami drog úgy kell a következő rész és nem bírod abbahagyni:)
A teljesség kedvéért itt van a kedvenc listám:Itt
ezekből nagyjából a többség ilyesmi, bár van azért kivétel.
Asu no Yoichi-t pl elkezdtem újra nézni és amikor megnézek 1-1 részt kb ugyan azt az élményt nyújtja mint amikor először láttam, pedig én aztán nem vagyok híve annak, hogy újra nézzek animéket:D
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2015.05.31. 21:29:37