FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
"...pedig aranyos ecchi sztori"...Lenne, ha nem lennének benne ló,pók és madár féllények.
Egyébként a kígyó féllénnyel egy kicsit komolyabb hangvételű ecchi ami a mindenapi megpróbáltatásokra koncentrálna vagy arra ami ennek is az alapja, de így hárem kivitelbe szimpla tucat szemét megspékelve alapjáraton undorító féllényekkel...
A lámiával még nem is olyan elrugaszkodott,elképzelhetetlen(és nem undorító) számomra egy ilyen emberi viszony, sőt még az utódnemzést sem képzelném feltétlen undorítónak, ellenben a kentaúr,hárpia vagy éppen a pók teremtménnyel.
Mind a 3 lényfajtából olvastam már hentai mangát és hát a kentaúrnál konkrétan egy lóval a póknál meg egy pókkal közösül a főhős ami mindenféle vizuális megjelenítés nélkül is elég undorító és visszataszító, szerintem.
Lámiánál meg szerintem annyira eltér a teremtmény a valós életbeli kígyótól és ott a nemi szerv is nagyjából ott helyezkedik el ahol egy emberi nőnek is, szimplán az altest nem lábakban végződik.