kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Prof William
    Nem annyira tartozik ide de én a 47 -Roniban másztam a falra a magyarázós jelenettől.

Adva van egy boszi aki képes mindenféle alakot felölteni de a felemás kétszínű szeme az mindig ugyanaz marad.

Szóval mutatják a boszit a felemás szemével. Kb 5 perel később a főhős belefut egy farkasba szintén felemás szemekkel. Nagyotál a farkas szemére. Aztán 5 perc múlva ismét látjuk a boszit is ismét nagyotált kapunk a felemás szemről hogy mindenkinek leessen hogy a Boszi=Farkas.
    Na aztán olyan 10 perc múlva jön a lelepleződés pillanata. Főhős szembetalálkozik a boszival. Ismét egész képernyőt betöltő szemel + a főhős visszaflashbacel a farkas szemeire majd ismételten láthatjuk nagyoálban a boszi szemeit.

Szóval abból, amit csak sejtetni kellet volna abból kaptunk egy közel 10! perces jelentet a végletekig a szánkba rágva, hogy a legutolsó agyhalott is felfogja, hogy DE HÁT A BOSZI VOLT A FARKAS FOGD MÁR FEL!

Az ilyentől én is falra mászok.

De eggyes animékben is rettenetesen irritáló amikor el kell nekünk flashbackelni az elmúlt rész eseményeit. De a legjobb amikor 3-4 részenként jön egy összefoglaló epizód hogy nehogy elfelejtsük ami eddig történt.