FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Miután láttam 1 darab K-on Gif-et rájöttem hogy ez és minden mást ami erre hasonlít és ömlik belőle a cukiság nekem látnom kell. Azért fordulok hozzátok hogy megtudhassam ezen művek címét. :)
Más: végül kint voltam a hétvégén Mondoconon és van rosz és jó élményem is ezzel kapcsolatban. Az utcai öltözékemmel nem igazán illettem oda és ezért talán nagyon vegyülni sem volt lehetőség, de legalább a Free-hug táblás Yunotól a nem is tudom még kicsodáig mindenki letámadott. Sajnos a programok feléről lemaradtam mert csak félután 4 körül értem ki mind a két napon de estig elég jól elvoltam. Nyáron is eldöntöttem hogy kimegyek hátha akkor még jobb lesz . :)
Találkoztam 2 cosplayerrel az egyik Akame volt a másik Akane (Psycho-pass) akik rendkívül jó öltözetben voltak jelen (a versenyzőket nem vettem számításba) Utóbbi lányt fel is akartam kutatni még egyszer hogy megkérdezzem hogy csinálta a Dominator "replikát", de sajnos nem találtam meg.