kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • CSOCSO

hat keremszepen!!!! mi a SZAR VOLT EZ?????????????

hat ezek nem gondolkoztak el meg azon hogy az emberek eletevel jatszadoznak?? mert en eskuszom mindjart felakasztom magam!!!!!!!!!!!!!!!
    Meglestem az NGE-t... kurvara bejott.. tetszett mindenki a sajat kis hulyesegeivel
    Ikari...suzahara,riu mindegyiket imadtam!!!
    imadtam mindenkit tok megfogott.. tok jo dolgok tortentek, egyszeruen 10 pontos sorozat volt.... VOLT!!!!!!!
    kb a 20 reszig... vagy nem is tudom.. kesz teljesen elkezeredtem..azt vartam hogy lesz valami fasza befejezes.. vagy happy end feleseg vagy valami megindito halalos cuccos.. erre a pofamba tolnak egy olyan zuros szarsagot amig alig tudtam vegiglesni!!!!!!! HAT BAZZEG MI A GECI VOLT EZ??? az egy dolog hogy nem is ertem a befejezest.. de ugy elszomorodtam hogy az kesz.. es akkor se tetszene ha ertenem... kesz vagyok teljesen:(((( bazzeg ezt nem mondtatok ........... eskuszom.. azt ajanlom annak aki meg nem leste meg hogy nezze meg a 20 sorozatot.. aludjon ra egyet es almodjon valami szepet az egeszrol de ne nezze vegig mert ez SIRALMAS:(((((((((((((((((((((((((((((

ennyi a velemenyem az NGE befejezeserol.. hat majdnem bejott az amit irtam..szinte tenyleg sirok hogy egy ilyen animenek ilyen befejezest csinaltak!!!!! nemtok mit mondani..ettol tenyleg nemfogok egfy hetig beszelni:(((((((((((((((((( es tuti hogy soha nem lesem meg meg1 szer.. erosen gondolkodom hogy az egeszet letorlom...... nagy csalodas volt ez a szamomra:((((((