72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • CSOCSO
    ismerem az oldalt:) azt nezegetem eppen es egy nagy dologra dobbentem ra:

Humor reszleg:
    Tul sokat nezed az NGE-t ha:

- Szándékosan elidegeníted magad a szüleidtől és az emberektől körülötted.

a kemeny az benne hogy 1 embertol elkulonitettem magam par honapja.. azota egyre tobbel kulonitettem magam el.. es az NGE vel parhuzamosan erzem (ereztem ) azt hogy el KELL kulonulnom sok embertol!!!!

ez kicsit erdekes.. vagy megremit?? nemtom..
  • Bucser
    Csocso mondom menj el erre az oldalra http://aoianime.animehq.hu/evangelion/

Sokminden világos lesz...
  • Bucser
    Te biza hentait keresel... Van sokféle... ftp://usteam.uw.hu tuti van egy csomo... De abbol is sokféle van.. van az ember emberrel típus a szörny a szörnyel ember szörnyel tipus... Nekem csak az első jön be.. a First Love című sorozat ilyen.. a baj az vele, hogy nekem nem jönnek be a szerepek amiket a nők játzanak bennük (mindig csak áldozatként mutatkoznak:)
  • Seth
    Hát én még nem sok részt láttam belőle,de úgy látom mindenki leblokkolt a végén....tényleg ilyen megdöbbentő? vagy bugyuta a befejezés?
  • CSOCSO
    meglestem a 25. reszt is de ez se sokkal jobb..
    nem ilyen befejezesre vartam.. nem ilyet akarok.. ez van.. kiakaszt teljesen.. inkabb meg se lesem a 26 ost eletem egyik legjobb es legszarabb animejat lattam
  • Seth
    usteam.uw.hu ftp-s ---itt találsz dögivel
  • Lacc
    haverom... :)
  • CSOCSO
    sorry a tegnapi kirohanasomat:( de valoban nagyon felbaszott ez az egesz.. ket nap alatt vegigtoltam a sorozatot.. imadtam mindnekit.. jobban megfogtak a szereplok mint barmi masban..erre elem tolnak egy ilyen befejezest... hat netudjatok meg mennyire kiakadtam!!!
  • BaLeeX
    Lenne egy olyan kérdésem honnan lehet letölteni netről sex anime videókat? Ha lehet teljes filmekre gondolok, nem ilyen kis 10mp-es 300kbyteos kis valamikre. Van egy ismerősöm aki állandóan ezzel üldöz és én is szívesen megnézegetem őket annak ellenére, hogy a hagyományos anime sorozat elé nem tudnék hosszútávon leülni.
    Bár lehet, csak azért, mert még nem próbáltam.

Jöhet bármilyen ötlet, fizetős ftp, smsweb meg ilyenek is majd haverom kivizeti. :)
  • via_mala
    Bármilyen furcsa, de a te kirohanásod valóságos katalizátor volt. Most már biztos, hogy csakazért is megnézem a sorozatot. :)
    Ha egy kis kikapcsolódásra vágysz, akkor most nézd meg a Great Teacher Onizuka (GTO) 43 részes sorozatot! Fanservice hegyek!
  • shaba23 #678
    köszi
  • via_mala
    MPlayer
    Mindent lejátszó, parancssoros, magyar fejlesztés!windows-os exe
    Viszont a hibás fájlokat ezzel sem fogod tudni tekergetni, előtte tényleg eressz rá egy DivXFix-et (ez is magyar fejlesztés ;):DivFix110.zip
  • Bucser
    Van egy progi az a neve, hogy divfix... Átmásolod a letöltés alatt lévő fájlt máshova. Elinditod a divfix-et és betöltöd az avit. rebuild index és kész is meg tudod nézni a félig letöltött avit..
  • shaba23 #675
    Van olyan progi, amivel bele lehet nézni a letöltés alatt álló filmbe? Az avipreview hibaüzenetet ír, mert valami kodek kell neki. Viszont most minden film faszán megy, nem akarom elbas**szmi megint azzal, hogy telerakom a gépet kodekekkel :)
    Vagyis elindítani eltudeom, de nemtok beletekerni
  • Bucser
    Én a végén legalább 2 hétig gondolkodtam míg az egész úgy nagyjából összeállt a fejemben... El kell mondani, hogy írtózatosan bonyolult...
  • Bucser
    Már amennyire:))) INstrumentality Project Rulez.....:))))
  • Bucser
    Csocsó nézd meg ezt az oldalt. Nagyon sokmindenre választ kapsz és csak azért érzed kuszának az end of EVA után, mert nagyon tömör a befejezés...

SPOILER

Ha összeszámolod hány angyalt öltek meg a sorozat folyamán és mennyiről beszéltek???? Hol hibádzik a dolog amit hallassz és látsz és hogy végülis miért az a vége ami... Logikusan gondold végig és iszonyatosan jól végig lehet követni a dolgokat....
  • Davidus
    Nézd meg a másik bvefejezést(25-26 rész) annak happy end szerű a vége:P
  • Sadun Tryst
    az nem riu hanem rei... és mindenki mondta, hogy ez depressziós és elgondolkodtató anime... :) vag csak lehet az a bajod, hogy egyszerre nagyon sok részt néztéé meg és sok(k) volt... :)
    én továbbra is a legjobb anime-nak tartom... ^_^
  • CSOCSO

hat keremszepen!!!! mi a SZAR VOLT EZ?????????????

hat ezek nem gondolkoztak el meg azon hogy az emberek eletevel jatszadoznak?? mert en eskuszom mindjart felakasztom magam!!!!!!!!!!!!!!!
    Meglestem az NGE-t... kurvara bejott.. tetszett mindenki a sajat kis hulyesegeivel
    Ikari...suzahara,riu mindegyiket imadtam!!!
    imadtam mindenkit tok megfogott.. tok jo dolgok tortentek, egyszeruen 10 pontos sorozat volt.... VOLT!!!!!!!
    kb a 20 reszig... vagy nem is tudom.. kesz teljesen elkezeredtem..azt vartam hogy lesz valami fasza befejezes.. vagy happy end feleseg vagy valami megindito halalos cuccos.. erre a pofamba tolnak egy olyan zuros szarsagot amig alig tudtam vegiglesni!!!!!!! HAT BAZZEG MI A GECI VOLT EZ??? az egy dolog hogy nem is ertem a befejezest.. de ugy elszomorodtam hogy az kesz.. es akkor se tetszene ha ertenem... kesz vagyok teljesen:(((( bazzeg ezt nem mondtatok ........... eskuszom.. azt ajanlom annak aki meg nem leste meg hogy nezze meg a 20 sorozatot.. aludjon ra egyet es almodjon valami szepet az egeszrol de ne nezze vegig mert ez SIRALMAS:(((((((((((((((((((((((((((((

ennyi a velemenyem az NGE befejezeserol.. hat majdnem bejott az amit irtam..szinte tenyleg sirok hogy egy ilyen animenek ilyen befejezest csinaltak!!!!! nemtok mit mondani..ettol tenyleg nemfogok egfy hetig beszelni:(((((((((((((((((( es tuti hogy soha nem lesem meg meg1 szer.. erosen gondolkodom hogy az egeszet letorlom...... nagy csalodas volt ez a szamomra:((((((
  • CSOCSO
    oksika
  • Bucser
    ha nem lesed meg az endet akkor olyan levegőben lógósabb marad a befejezs... szerintem end-et nmézd előbb.. a 25. 26- rész különben sem az eredeti koncepció, hanem a TV-sek miatt csinálták olyanra... Az eredetiConcept az end of Eva volt...
  • CSOCSO
    ez most tuti?? tenyleg a 24. resz utan lessem az end of evangeliont? utanna lessem meg a 25.26. at???
    miert ha nem lesem meg az end et akkor szarabb vagy szomorubb a befejezes?:)))
  • Bucser
    Jó NGE nézést.... Ha valami ikarival kapcsolatos happy endre számítassz akkor meg is lepődsz és mire felfogod a végét már bőgni sem lessz affinitásod... egyszerűen csak sokkol majd:)) Jahh és a 24. rész után nézd meg az end of evat:)) Én a 25 26 rész meg sm nézném magában:))
  • CSOCSO
    oks
  • CSOCSO
    NGE..18 resznel tartok.. ez a resz nagyon erdekes volt..
    amikor ikari kolok teljes erejebol ordit az nagyon kemeny:)) gecc szerintem bogni fogok ha ennek nem happy and lesz a vege!!!! EZ TUTI!!:)) tovabb se merem nezni:(

node ne mondjatok semmit hogy mi lesza a vege mert gyilkolok!!! es fikarcnyit se aruljatok el!!! SENKI!:) mentem vissza
  • Davidus
    Már tudom miért volt a Hentai könyvtérban a Kite :D
  • Davidus
    Death and Rebirth-et nyugodtan kihagyhatod.
  • Sadun Tryst
    én azt meg se néztem... :P
  • CSOCSO
    LEJOTT az egesz NGE.. igaz nem a remastered de ez is jo teljesen.. csak a death and rebirthez sincs felirat:(((((((((((((
  • Sadun Tryst
    hűű! télleg! ráncigálom is le az egészet kemény 6k-val (kibaszott últöltés)! ^^
  • Sadun Tryst
    jó szórakozást! :)
  • Sadun Tryst
    ja, az az utolsó 9 rész engem is nagyon érdekel... dehát most nincs 40e forintom, hogy megvegyem... :P
    majd ősszel, de akkor az NGE-vel együtt! :)
  • Davidus
    Na közben lejött a Kite is mentem nézni:P
  • Davidus
    Csak 700mb :P
  • Davidus
    NGE zene :)
  • Gábor
    Nem láttál kilenc részt belőle? Én felakasztanám magamat, ha így lenne. De így inkább megrendeltem.
  • CSOCSO
    mar leirtad egyszer:))
    en mar a 13. resznel tartok.. elvileg 2-3 ora es itt a 14. is...15. mar megvan 16. itt lesz 30 perc mulva.. szal ma megint leshetek par reszt:) meg a lain-t a 7. reszig...
  • CSOCSO
    mar csak 2 resz hianyzik a 13 bol es itt is van az egesz.. amugy annyit mondanek ra hogy erdekes... de nem egy huu anime. .de remelem majd lesz belole valami.. megcsak a 4. nel tartok. annyi bajom viszont van hogy csak a 7. reszig talaltam feliratot.. neked nincs veletlen?
  • CSOCSO
    sajnos nemtom megoldani az usteam FTP-t:( nemtom hogy oldjam meg.. hungarian FTP proxy kene az meg nemigazan van... vagy olyan haver kene aki t3 as vagy t1 es.. o leszedi ami nekem kell en meg leszedem rola.. de ezert fizetni nem nagyon tudnek... :(