72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#688 ismerem az oldalt:) azt nezegetem eppen es egy nagy dologra dobbentem ra:
Humor reszleg:
Tul sokat nezed az NGE-t ha:
- Szándékosan elidegeníted magad a szüleidtől és az emberektől körülötted.
a kemeny az benne hogy 1 embertol elkulonitettem magam par honapja.. azota egyre tobbel kulonitettem magam el.. es az NGE vel parhuzamosan erzem (ereztem ) azt hogy el KELL kulonulnom sok embertol!!!!
ez kicsit erdekes.. vagy megremit?? nemtom.. -
#687 Csocso mondom menj el erre az oldalra http://aoianime.animehq.hu/evangelion/
Sokminden világos lesz... -
#686 Te biza hentait keresel... Van sokféle... ftp://usteam.uw.hu tuti van egy csomo... De abbol is sokféle van.. van az ember emberrel típus a szörny a szörnyel ember szörnyel tipus... Nekem csak az első jön be.. a First Love című sorozat ilyen.. a baj az vele, hogy nekem nem jönnek be a szerepek amiket a nők játzanak bennük (mindig csak áldozatként mutatkoznak:) -
#685 Hát én még nem sok részt láttam belőle,de úgy látom mindenki leblokkolt a végén....tényleg ilyen megdöbbentő? vagy bugyuta a befejezés? -
#684 meglestem a 25. reszt is de ez se sokkal jobb..
nem ilyen befejezesre vartam.. nem ilyet akarok.. ez van.. kiakaszt teljesen.. inkabb meg se lesem a 26 ost eletem egyik legjobb es legszarabb animejat lattam -
#683 usteam.uw.hu ftp-s ---itt találsz dögivel -
#682 haverom... :) -
#681 sorry a tegnapi kirohanasomat:( de valoban nagyon felbaszott ez az egesz.. ket nap alatt vegigtoltam a sorozatot.. imadtam mindnekit.. jobban megfogtak a szereplok mint barmi masban..erre elem tolnak egy ilyen befejezest... hat netudjatok meg mennyire kiakadtam!!! -
#680 Lenne egy olyan kérdésem honnan lehet letölteni netről sex anime videókat? Ha lehet teljes filmekre gondolok, nem ilyen kis 10mp-es 300kbyteos kis valamikre. Van egy ismerősöm aki állandóan ezzel üldöz és én is szívesen megnézegetem őket annak ellenére, hogy a hagyományos anime sorozat elé nem tudnék hosszútávon leülni.
Bár lehet, csak azért, mert még nem próbáltam.
Jöhet bármilyen ötlet, fizetős ftp, smsweb meg ilyenek is majd haverom kivizeti. :) -
#679 Bármilyen furcsa, de a te kirohanásod valóságos katalizátor volt. Most már biztos, hogy csakazért is megnézem a sorozatot. :)
Ha egy kis kikapcsolódásra vágysz, akkor most nézd meg a Great Teacher Onizuka (GTO) 43 részes sorozatot! Fanservice hegyek! -
#678 köszi -
#677 MPlayer
Mindent lejátszó, parancssoros, magyar fejlesztés!windows-os exe
Viszont a hibás fájlokat ezzel sem fogod tudni tekergetni, előtte tényleg eressz rá egy DivXFix-et (ez is magyar fejlesztés ;):DivFix110.zip -
#676 Van egy progi az a neve, hogy divfix... Átmásolod a letöltés alatt lévő fájlt máshova. Elinditod a divfix-et és betöltöd az avit. rebuild index és kész is meg tudod nézni a félig letöltött avit.. -
#675 Van olyan progi, amivel bele lehet nézni a letöltés alatt álló filmbe? Az avipreview hibaüzenetet ír, mert valami kodek kell neki. Viszont most minden film faszán megy, nem akarom elbas**szmi megint azzal, hogy telerakom a gépet kodekekkel :)
Vagyis elindítani eltudeom, de nemtok beletekerni -
#674 Én a végén legalább 2 hétig gondolkodtam míg az egész úgy nagyjából összeállt a fejemben... El kell mondani, hogy írtózatosan bonyolult... -
#673 Már amennyire:))) INstrumentality Project Rulez.....:)))) -
#672 Csocsó nézd meg ezt az oldalt. Nagyon sokmindenre választ kapsz és csak azért érzed kuszának az end of EVA után, mert nagyon tömör a befejezés...
SPOILER
Ha összeszámolod hány angyalt öltek meg a sorozat folyamán és mennyiről beszéltek???? Hol hibádzik a dolog amit hallassz és látsz és hogy végülis miért az a vége ami... Logikusan gondold végig és iszonyatosan jól végig lehet követni a dolgokat.... -
#671 Nézd meg a másik bvefejezést(25-26 rész) annak happy end szerű a vége:P -
#670 az nem riu hanem rei... és mindenki mondta, hogy ez depressziós és elgondolkodtató anime... :) vag csak lehet az a bajod, hogy egyszerre nagyon sok részt néztéé meg és sok(k) volt... :)
én továbbra is a legjobb anime-nak tartom... ^_^ -
hat keremszepen!!!! mi a SZAR VOLT EZ?????????????
hat ezek nem gondolkoztak el meg azon hogy az emberek eletevel jatszadoznak?? mert en eskuszom mindjart felakasztom magam!!!!!!!!!!!!!!!
Meglestem az NGE-t... kurvara bejott.. tetszett mindenki a sajat kis hulyesegeivel
Ikari...suzahara,riu mindegyiket imadtam!!!
imadtam mindenkit tok megfogott.. tok jo dolgok tortentek, egyszeruen 10 pontos sorozat volt.... VOLT!!!!!!!
kb a 20 reszig... vagy nem is tudom.. kesz teljesen elkezeredtem..azt vartam hogy lesz valami fasza befejezes.. vagy happy end feleseg vagy valami megindito halalos cuccos.. erre a pofamba tolnak egy olyan zuros szarsagot amig alig tudtam vegiglesni!!!!!!! HAT BAZZEG MI A GECI VOLT EZ??? az egy dolog hogy nem is ertem a befejezest.. de ugy elszomorodtam hogy az kesz.. es akkor se tetszene ha ertenem... kesz vagyok teljesen:(((( bazzeg ezt nem mondtatok ........... eskuszom.. azt ajanlom annak aki meg nem leste meg hogy nezze meg a 20 sorozatot.. aludjon ra egyet es almodjon valami szepet az egeszrol de ne nezze vegig mert ez SIRALMAS:(((((((((((((((((((((((((((((
ennyi a velemenyem az NGE befejezeserol.. hat majdnem bejott az amit irtam..szinte tenyleg sirok hogy egy ilyen animenek ilyen befejezest csinaltak!!!!! nemtok mit mondani..ettol tenyleg nemfogok egfy hetig beszelni:(((((((((((((((((( es tuti hogy soha nem lesem meg meg1 szer.. erosen gondolkodom hogy az egeszet letorlom...... nagy csalodas volt ez a szamomra:(((((( -
#668 oksika -
#667 ha nem lesed meg az endet akkor olyan levegőben lógósabb marad a befejezs... szerintem end-et nmézd előbb.. a 25. 26- rész különben sem az eredeti koncepció, hanem a TV-sek miatt csinálták olyanra... Az eredetiConcept az end of Eva volt... -
#666 ez most tuti?? tenyleg a 24. resz utan lessem az end of evangeliont? utanna lessem meg a 25.26. at???
miert ha nem lesem meg az end et akkor szarabb vagy szomorubb a befejezes?:))) -
#665 Jó NGE nézést.... Ha valami ikarival kapcsolatos happy endre számítassz akkor meg is lepődsz és mire felfogod a végét már bőgni sem lessz affinitásod... egyszerűen csak sokkol majd:)) Jahh és a 24. rész után nézd meg az end of evat:)) Én a 25 26 rész meg sm nézném magában:)) -
#664 oks -
#663 NGE..18 resznel tartok.. ez a resz nagyon erdekes volt..
amikor ikari kolok teljes erejebol ordit az nagyon kemeny:)) gecc szerintem bogni fogok ha ennek nem happy and lesz a vege!!!! EZ TUTI!!:)) tovabb se merem nezni:(
node ne mondjatok semmit hogy mi lesza a vege mert gyilkolok!!! es fikarcnyit se aruljatok el!!! SENKI!:) mentem vissza -
#662 Már tudom miért volt a Hentai könyvtérban a Kite :D -
#661 Death and Rebirth-et nyugodtan kihagyhatod. -
#660 én azt meg se néztem... :P -
#659 LEJOTT az egesz NGE.. igaz nem a remastered de ez is jo teljesen.. csak a death and rebirthez sincs felirat:((((((((((((( -
#658 hűű! télleg! ráncigálom is le az egészet kemény 6k-val (kibaszott últöltés)! ^^ -
#657 jó szórakozást! :) -
#656 ja, az az utolsó 9 rész engem is nagyon érdekel... dehát most nincs 40e forintom, hogy megvegyem... :P
majd ősszel, de akkor az NGE-vel együtt! :) -
#655 Na közben lejött a Kite is mentem nézni:P -
#654 Csak 700mb :P -
#653 NGE zene :) -
Gábor #652 Nem láttál kilenc részt belőle? Én felakasztanám magamat, ha így lenne. De így inkább megrendeltem. -
#651 mar leirtad egyszer:))
en mar a 13. resznel tartok.. elvileg 2-3 ora es itt a 14. is...15. mar megvan 16. itt lesz 30 perc mulva.. szal ma megint leshetek par reszt:) meg a lain-t a 7. reszig... -
#650 mar csak 2 resz hianyzik a 13 bol es itt is van az egesz.. amugy annyit mondanek ra hogy erdekes... de nem egy huu anime. .de remelem majd lesz belole valami.. megcsak a 4. nel tartok. annyi bajom viszont van hogy csak a 7. reszig talaltam feliratot.. neked nincs veletlen? -
#649 sajnos nemtom megoldani az usteam FTP-t:( nemtom hogy oldjam meg.. hungarian FTP proxy kene az meg nemigazan van... vagy olyan haver kene aki t3 as vagy t1 es.. o leszedi ami nekem kell en meg leszedem rola.. de ezert fizetni nem nagyon tudnek... :(