72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Bucser
    Manga le van fordítva teljesen angolra...
  • Bucser
    Spoiler-----------------------------------------

Motoko Cyborg, Rei viszont egy klón. Az emberiség az utolsó angyal és Mivel Rei egyé válik Lilithel és Rei érez valamit Ikari iránt (ő volt az aki soha nem használta ki) ezért Rei-lilith Ikari-kun kezébe helyezi az mberiség sorsát. Vagy mindannyian feloldódnak az LCL tengerben, vagy visszatér minden a normálisba... Tulajdonképpen klasszikus önazonosulási folyamat megy végbe Shinjibe... Egyedül akar végre lenni, hogy ne bántsák, de mégis úgy éruzi, hogy egyedül van mert bántják és ha nem bántják hiányzik neki... Meglehetősen bonyolult... Mondjuk nekem pont azért tetszik az egész sorozat, mert nem egyszerű szerethetem és nem szerethetem karaktereket vonultat fel... Shinji az egyetlen benne akit hosszú távon nem tudok megérteni... Nekem túl beteg az a gyerek...
  • CSOCSO
    biztos nem fogom elolvasni a mangat de majd lehet meglesem a berserket...
  • CSOCSO
    Rei kicsit olyan mint a GITS bol a motoko.. nem?
  • Bucser
    Ha a Szar vég alatt azt érted, hogy nem happy end akkor igen... Ez nem Amerikai termék ezek nagyon bonyolult fájdalmas érzelmes műfajból származnak... Bár Berserk esetében olvasd majd el a mangát is.-.. mint lentebb irtuk olyan 4-5000 oldal..... Ez kérlek nem a G.I. Joe:))
  • CSOCSO
    a laint sajnos nemtom befejezni mnert csak a 7. reszig van felirat:(
  • Bucser
    Én inkább megnéztem többször 1-1 részt ha nem volt valami tiszta:)
  • CSOCSO
    naneeeeeeeeeee nost komolyan annak is szar a vege?????? AAAARGH
  • CSOCSO
    gyenge!!!! ne tedd!!!! de ha teszed a 20 as utaniba mar ne nagyon olvasgass..onnan kezdodik minden szarsag:(
  • Bucser
    Ha a felakasztást komolyan gondoltad inkább ne nézd meg:))))
  • Seth
    :) ezt tettem eddig is...csak nem bírok magammal és néha előre olvasok
  • CSOCSO
    el kene szakadnom az NGE-tol ha meg 20 szor fogom leirni mi fajt az egeszben az mar nagy betegsegre vall:)))) csak az a baj hogy a Lain se sokkal jobb cuccos:)))))))))))) Berserkre kene talan ramozdulni..de ha az is ilyen vegu lesz en eskuszom felakasztom magam:))
  • CSOCSO
    nem tanulok de szivesen tudnek japcsiul:)
  • CSOCSO
    amugy erdekes ez az egesz... nehez lenne ha normalisan akarnam elmagyarazni mit jelentett nekem ez a film!!!
    egy ideig nagyon tetszett mindenki.. de azhem ezt mar leirtam... imadtam mindenkit tok jo volt.. tok izgatott mi lesz reivel.. kicsit feloldodik??? mi lesz ikari val vegre nem fog tovabb feszengeni? es mi lesz asokaval..talan kicsit visszavesz a pofajabol? nagyon erdekelt minden... mar nem is az hogy hogyan olik meg az angyalokat.. az erdekes volt meg minden de inkabb a szereplok elete kezdett el hajtani hogy kivel mi lesz.. erre idetoltak elem egy olyan veget ami szamomra elfogadhatatlan.... hiaba olvasom el mit lattam ha egyszeruen nem tetszik es kesz..hiaba ertem ha nem tetszik:(((((( tok szar borzalmas... a 25. reszt meglestem de valoban jobb inkabb meglesni az end of evangeliont.. marmint mitol jobb? az egyik siznte fullosan lezarja a dolgokat de akkor is kusza kaosz es akaratlan szamomra.. mig a masik nem is befejezes.. es ugyanugy akaratlan mihezkepest kusza....tok ugyerzem hogy volt valami baratom akivel foglalkozhatok mikozben mindenki massal nemtok.. es kozben ez a barat is cska elveszett ertelmetlenul..akaratlanul.. :(
  • Gábor
    Nos igen, az NGE képes megdöbbenteni az embert rendesen!
    Amúgy nézd meg a Rurouni Kenshint, RULEZ!
    Off: tanul valaki itt japánul?
  • CSOCSO
    szeritnem ugy lesd hogy meglesel egy reszt idejosz es elolvasod mi volt benne..
    katt ide
  • CSOCSO
    rajtam nem az nge valtotta ki.. mint mondottam nekem mar elobb is volt.. es inkabb csak most dobbentem ra hogy pont hasonlo alakult ki velem is ( a hasonlot csak ugy ertem hogy el kell tavolodnom par embertol... es nem pont ugyanugy ahogy szegeny ikari kolok erzi magat a tobbiek miatt)

• Bucser
    Igen ezért mondtam, hogy nem jó sok olyan animet nézni egyszerre amik depressziós hajlamokat váltanak ki.. Én úgy szoktam, hogy 1 komoly és 1-2 könnyedebb..
  • CSOCSO
    ismerem az oldalt:) azt nezegetem eppen es egy nagy dologra dobbentem ra:

Humor reszleg:
    Tul sokat nezed az NGE-t ha:

- Szándékosan elidegeníted magad a szüleidtől és az emberektől körülötted.

a kemeny az benne hogy 1 embertol elkulonitettem magam par honapja.. azota egyre tobbel kulonitettem magam el.. es az NGE vel parhuzamosan erzem (ereztem ) azt hogy el KELL kulonulnom sok embertol!!!!

ez kicsit erdekes.. vagy megremit?? nemtom..
  • Bucser
    Csocso mondom menj el erre az oldalra http://aoianime.animehq.hu/evangelion/

Sokminden világos lesz...
  • Bucser
    Te biza hentait keresel... Van sokféle... ftp://usteam.uw.hu tuti van egy csomo... De abbol is sokféle van.. van az ember emberrel típus a szörny a szörnyel ember szörnyel tipus... Nekem csak az első jön be.. a First Love című sorozat ilyen.. a baj az vele, hogy nekem nem jönnek be a szerepek amiket a nők játzanak bennük (mindig csak áldozatként mutatkoznak:)
  • Seth
    Hát én még nem sok részt láttam belőle,de úgy látom mindenki leblokkolt a végén....tényleg ilyen megdöbbentő? vagy bugyuta a befejezés?
  • CSOCSO
    meglestem a 25. reszt is de ez se sokkal jobb..
    nem ilyen befejezesre vartam.. nem ilyet akarok.. ez van.. kiakaszt teljesen.. inkabb meg se lesem a 26 ost eletem egyik legjobb es legszarabb animejat lattam
  • Seth
    usteam.uw.hu ftp-s ---itt találsz dögivel
  • Lacc
    haverom... :)
  • CSOCSO
    sorry a tegnapi kirohanasomat:( de valoban nagyon felbaszott ez az egesz.. ket nap alatt vegigtoltam a sorozatot.. imadtam mindnekit.. jobban megfogtak a szereplok mint barmi masban..erre elem tolnak egy ilyen befejezest... hat netudjatok meg mennyire kiakadtam!!!
  • BaLeeX
    Lenne egy olyan kérdésem honnan lehet letölteni netről sex anime videókat? Ha lehet teljes filmekre gondolok, nem ilyen kis 10mp-es 300kbyteos kis valamikre. Van egy ismerősöm aki állandóan ezzel üldöz és én is szívesen megnézegetem őket annak ellenére, hogy a hagyományos anime sorozat elé nem tudnék hosszútávon leülni.
    Bár lehet, csak azért, mert még nem próbáltam.

Jöhet bármilyen ötlet, fizetős ftp, smsweb meg ilyenek is majd haverom kivizeti. :)
  • via_mala
    Bármilyen furcsa, de a te kirohanásod valóságos katalizátor volt. Most már biztos, hogy csakazért is megnézem a sorozatot. :)
    Ha egy kis kikapcsolódásra vágysz, akkor most nézd meg a Great Teacher Onizuka (GTO) 43 részes sorozatot! Fanservice hegyek!
  • shaba23 #678
    köszi
  • via_mala
    MPlayer
    Mindent lejátszó, parancssoros, magyar fejlesztés!windows-os exe
    Viszont a hibás fájlokat ezzel sem fogod tudni tekergetni, előtte tényleg eressz rá egy DivXFix-et (ez is magyar fejlesztés ;):DivFix110.zip
  • Bucser
    Van egy progi az a neve, hogy divfix... Átmásolod a letöltés alatt lévő fájlt máshova. Elinditod a divfix-et és betöltöd az avit. rebuild index és kész is meg tudod nézni a félig letöltött avit..
  • shaba23 #675
    Van olyan progi, amivel bele lehet nézni a letöltés alatt álló filmbe? Az avipreview hibaüzenetet ír, mert valami kodek kell neki. Viszont most minden film faszán megy, nem akarom elbas**szmi megint azzal, hogy telerakom a gépet kodekekkel :)
    Vagyis elindítani eltudeom, de nemtok beletekerni
  • Bucser
    Én a végén legalább 2 hétig gondolkodtam míg az egész úgy nagyjából összeállt a fejemben... El kell mondani, hogy írtózatosan bonyolult...
  • Bucser
    Már amennyire:))) INstrumentality Project Rulez.....:))))
  • Bucser
    Csocsó nézd meg ezt az oldalt. Nagyon sokmindenre választ kapsz és csak azért érzed kuszának az end of EVA után, mert nagyon tömör a befejezés...

SPOILER

Ha összeszámolod hány angyalt öltek meg a sorozat folyamán és mennyiről beszéltek???? Hol hibádzik a dolog amit hallassz és látsz és hogy végülis miért az a vége ami... Logikusan gondold végig és iszonyatosan jól végig lehet követni a dolgokat....
  • Davidus
    Nézd meg a másik bvefejezést(25-26 rész) annak happy end szerű a vége:P
  • Sadun Tryst
    az nem riu hanem rei... és mindenki mondta, hogy ez depressziós és elgondolkodtató anime... :) vag csak lehet az a bajod, hogy egyszerre nagyon sok részt néztéé meg és sok(k) volt... :)
    én továbbra is a legjobb anime-nak tartom... ^_^
  • CSOCSO

hat keremszepen!!!! mi a SZAR VOLT EZ?????????????

hat ezek nem gondolkoztak el meg azon hogy az emberek eletevel jatszadoznak?? mert en eskuszom mindjart felakasztom magam!!!!!!!!!!!!!!!
    Meglestem az NGE-t... kurvara bejott.. tetszett mindenki a sajat kis hulyesegeivel
    Ikari...suzahara,riu mindegyiket imadtam!!!
    imadtam mindenkit tok megfogott.. tok jo dolgok tortentek, egyszeruen 10 pontos sorozat volt.... VOLT!!!!!!!
    kb a 20 reszig... vagy nem is tudom.. kesz teljesen elkezeredtem..azt vartam hogy lesz valami fasza befejezes.. vagy happy end feleseg vagy valami megindito halalos cuccos.. erre a pofamba tolnak egy olyan zuros szarsagot amig alig tudtam vegiglesni!!!!!!! HAT BAZZEG MI A GECI VOLT EZ??? az egy dolog hogy nem is ertem a befejezest.. de ugy elszomorodtam hogy az kesz.. es akkor se tetszene ha ertenem... kesz vagyok teljesen:(((( bazzeg ezt nem mondtatok ........... eskuszom.. azt ajanlom annak aki meg nem leste meg hogy nezze meg a 20 sorozatot.. aludjon ra egyet es almodjon valami szepet az egeszrol de ne nezze vegig mert ez SIRALMAS:(((((((((((((((((((((((((((((

ennyi a velemenyem az NGE befejezeserol.. hat majdnem bejott az amit irtam..szinte tenyleg sirok hogy egy ilyen animenek ilyen befejezest csinaltak!!!!! nemtok mit mondani..ettol tenyleg nemfogok egfy hetig beszelni:(((((((((((((((((( es tuti hogy soha nem lesem meg meg1 szer.. erosen gondolkodom hogy az egeszet letorlom...... nagy csalodas volt ez a szamomra:((((((
  • CSOCSO
    oksika
  • Bucser
    ha nem lesed meg az endet akkor olyan levegőben lógósabb marad a befejezs... szerintem end-et nmézd előbb.. a 25. 26- rész különben sem az eredeti koncepció, hanem a TV-sek miatt csinálták olyanra... Az eredetiConcept az end of Eva volt...