kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • xblades
    Én fiatalnak számítok az anime mélyebb világának megismerésében. De életkorban már nem, megéltem már sajnos ezt is azt is. Így nem vagyok naiv ember aki azt hiszi a világ csak úgy létezik ahogy az én családomban megélem.
    Így szeretem azokat az animéket amiknek van mondanivalója valaminek a fontosságáról vagy megéléséről stb.
    Vagyis a történetbe beleépítik ezt és maga a történet csak a körítés hozzá. Gondolom ezt nevezzük felnőtteknek való animéknek.

Ellenben megdöbbenve látom a hozzászólásokat amik sok esetben még negatív hangot is kapnak, amikben nem a műfajában lévő animével hasonlítják össze. A legrosszabb amikor Digimon, Slayers és társaikat hozzák fel összehasonlításként.
    Megtanultam már és el is fogadom hogy eltérő a véleményünk, de hogy egy animét ilyenek húzzanak le akik azt sem veszik észre hogy valami nem rajzfilm és két mondatban ócsárolja, de értelmesen kifejteni képtelen mi nem tetszik neki benne legalább + két mondatban, az szomorú.
    Utoljára szerkesztette: xblades, 2015.02.14. 22:59:56