kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Nirz
    Igen elfelejtettem megemlíteni nekem is hasonló tapasztalataim vannak. Érdekes hogy általában ha érdekes is vmi az általában pár rész után unalmassá válik, mit is értek ez alatt? Van egy jó kiinduló sztori az eleje pörgős stb aztán hirtelen az egész cselekmény megáll és az egész töménytelen ezerszer látott fillerbe fullad a szokásos szituációkkal a szokásos jellemmekkel és nagyon égő poénokkal(elsülyednék ha vki arra nyitna be miközben olyat nézek) aztán a végén jön vmi kamu probléma amit jó pár részen keresztül húznak de már úgyis eleve tudod a végigkimenetelt aztán utánézel hogy itt vmi nem stimmel. Jah hallod hogy nem is követi a mangát hanem vmi alternativ szarságot kreáltak és azért tűnt szarnak az egész

Valóban régen én is birtam ecchit de mostanság nagyon fárasztó tud lenni, bár akkor is szerintem to love ru darkness nem volt rossz mert ott már elég fun faktort adott a majdnem hentai jelleg,de ez egyáltalán nem jellemző úgy általában véve. Helyette egy kis semmi és az is jó részt fél évig cenzúrázottan eh...