kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • DasIsFuck
    Én Inuyashával kezdtem még az A+-on:D

Előtte volt persze pokémon,digimon..stb de ezekről akkoriban még nem tudtam tudatosan, hogy mit is nézek.

Amikor aztán lett netem, én is gyorsan elkezdtem falni és az Elfen lied elős között volt és persze nagy kedenc lett.
    Most már valszeg már nagyon nem lenne kedvenc.

Én iis így vagyok manapság már sok animével, főleg a nagyon buta shounen-ek tudnak nagyon hamar kiakasztani, mert szinte érdektelen a harc,érdekes történet,karakterek nem angyon van benne és általánosságba nem vezetnek sehova.
    Rengeteg ilyen ecchi is hasonló kategóriába esik már nálam, pedig régebben kedveltem..(bár nem tudom, de nekem az az érzésem a régebben nézett ecchi-k valamivel kevésbé voltak ilyen agyzsibbasztóak, pl a to-love ru már az első évadnál sem tetszett)

Akkoriban úgy voltam vele, hogy bármilyen sazr animét is nézek végignézem, hát manapság már sok animét igazából 1-2 rész után dobok ha csak lefáraszt, mondjuk még így is elég sok olyan animt láttam a közelmúltban is amik igazából 5-6 részig jók aztán utánna masszív unalom/lefárasztás.