kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Nirz
    Én már nem is tudom melyik volt előbb dragon ball vagy sailor moon amit először láttam a tvben persze akkoriban fogalmam sem volt hogy miaz hogy anime és teljesen feledésbe merült a dolog.
    Majd amikor meg értettem az első amit láttam Elfen Lied volt fura vissza gondolni hogy akkoriban mennyire tetszett de emlékszek tavaj újranézésre már nem is volt kedvem meg abszolút nem tetszett. Érdekes
    Bár igaz akkoriban volt jó minden mikor kezdte az ember majdnem minden bejött és újnak számított.
    Mostanság első rész nem fog meg már nem is érdekel esetleg végig tekerem ah tudom hogy mi lesz, vagy aj ne megint egy hárem de zaftos részek nélkül de láma poénokkal és láma hátártörténettel amit már ezerszer láttam és a nevetséges szituációkkal ami való életbe sose esik meg. Miért is nézem ezt?