kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • xblades
    Hát igen így a végén visszatekintve ez az év sajnos elég gyengére és szegényebbre sikeredet. Mind anime mind magyar fordítóközösség szintjén is.
    Bár én majdnem minden fogyasztó vagyok anime terén, idén nem sok új kezdésnek és folytatásnak tudtam örülni. (talán egy kettőnek)
    És persze néhány Ova-nak, ami persze kissé visszavezet első mondataimra, sajnos a széttagolódás és lemorzsolódás miatt nem mindig akad felírat ezekhez vagy nehezebb megtalálni őket, mivel a nagy gyűjtőoldal kiesését mostanáig nem tudta pótolni senki.
    De sebaj bár lehet morbid, de én ennek örülők mert így folyamatos taszigálást kapok, hogy más alternatíva után menjek. Bár azokat sajnálom akik most kezdtek bele ebbe a világba.

A jövő évet viszont animék terén már biztatónak látom, több műfajban is lesznek folytatások és újak amik adnak okot bizalomra. Persze majd meglátjuk, de már most van vagy fél tucat amit nyomon fogok követni.
    Humor- kikapcsolódás, ecchi-szórakozás, dráma-történet műfaj nálam ígéretes már csak egy kis akció műfajú kellene ami jónak ígérkezik.