kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • IMYke2.0.0.0
    A 2. részt megnéztem, de engem lehangolt, hogy mennyire látványosan a szétdarabolásra játszottak.

"[2014] - (imdb) - "Rurőni Kenshin: Kyőto Taika-hen" (Rurouni Kenshin Kyoto Inferno) - 6/10
    (2014.12.15)

A korábbi film jobb volt.
    Kaorut szabályosan meggyűlöltem - ez a "ne ölj" dolog az agyamra ment (olyan szituációban is ezt szajkózza, ahol a srác és/vagy mások élete a tét).
    A doktornőt továbbra is bírom.
    Ebben a filmben már sok volt a látványos időhúzás, és a ripacskodó szereplő is; és sajnos, egyértelművé tették, hogy mozivásznas-sorozatot gyártanak: gyakorlatilag úgy hagyták abba 134 perc környékén (139 perc összesen) a sztorit, mintha legalábbis egy kábelcsatornás "24" epizódot láthattunk volna.
    Ha szerencsénk van, a második felét 2015-ben meg is nézhetjük... de legalább a credits alatti zeneszám kiváló volt.
    Csak azoknak ajánlott, akik az előzményt ismerik. Mások kerüljék addig, míg meg nem nézik az előzményt!"