kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • [NST]Cifu
    Elkezdtem utánanézni, egész pontosan több Uppote!! Ep9 fordítást is megnéztem. A következőre jutottam:

-A Chusuri-t "középső hármasnak" (Middle-3) fordították a [Kuroi] verzióban. Ezt vette sértésnek (vagyis HK33E ezt úgy veszi, hogy a "középső" ez esetben arra utal, hogy gyengébb G3-nál).
    -Később ugye a fürdős jelenetnél is kikel amiatt, mert "Mimi"-nek nevezik, azt meg is említi, hogy a 33-ast lehet Mimi-nek ejteni, de ez akkor sem lelkendezik ezért a becenévéért.
    -A Mangákban állítólag HK33E eléggé forrófejű, hirtelen haragú, akár csak Aug hosszú hajjal, szóval valójában inkább az van a háttérben, hogy a személyisége ilyen, minden apróságon megsértődik, felhúzza magát (ugyanakkor viszont nagyon tiszteli a feljebbvalóit, ezt jelezte, hogy sűrűn elnézést kér a tette után).
    Utoljára szerkesztette: [NST]Cifu, 2014.10.31. 10:53:07