FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Ariakus #65873 Látom a te ízlésed az animékben sokban megegyezik az enyémmel. Ha szeretnél egy olyan sorozatot megnézni aminek gyönyörű a megrajzolása és szuperigényes a CG is benne akkor nagyon ajánlom neked a Space Battleship Yamato 2199-et. Ráadásul ez nincs is tele visongó 8-10 évesekkel és "pokémonlényekkel" és orbavágó fanservice-el. Mechák nincsenek benne de maga a Yamato nevű űrhajó egy II. vh-s tengeralattjáróra hasonlít.
Nem is értem, hogy ez a sorozat anno miért nem lett itt megemlítve/kitárgyalva.
Más: Megnéztem a Shingeki no Bahamut és a Parasyte 3. részét. Mindkettő nagyon erős alkotás ebben a szezonban. A Bahamut egy igen jó fantasy anime remekül megrajzolt és szerethető karakterekkel (eddig nem is találtam benne idegesítő szereplőt). Ezenkívül a humora is nagyon jól el van találva amellett, hogy tényleg jól átjön a fantasy hangulat (harcok, helyszínek).
A Parasyte már a trailer-je után érdekelt és eddig mind a három rész nagyon tetszett. Szép animáció, jól megrajzolt karakterek és jó maga az alapszituáció. Emellett többször is egész érdekes témákat feszegetnek benne.