FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Arról nem is beszélve, hogy az összes AK variáns veszélyes ellenség. :D
Azért egy "áruló" átsettenkedett, az elf Sako (Sako Rk 95 Tp) ugyanis annyira AKM származék, hogy még ugyanazt a lőszert (7,62x39 M43) is tüzeli. ;)
Igaz kicsit túlzásba vitték az elején a Mars-Terran erőviszonyok bemutatását, hogy utána egy "egyszerű" tini legyőzze őket a lexikális tudásával és logikájával.
Egen, ezt nehéz elvitatni, de számomra már az is megváltás, hogy itt legalább az agytekervényekkel harcolnak, nem pedig egy világmegváltó, mindenkinél jobb szuper-mechával. Sőt, még az összekapcsolódás/átalakulás labdát is hagyták elpattogni (legalábbis a Terrán Mechánál), ami szintén kellemes meglepetés nekem. :)
Én bele sem kezdtem, kisebb koromban imádtam az egész témát, sok tekintetben meghatározta az anime imádatomat, kétlem, hogy ehhez bármiféle folytatás képes lenne felnőni ehhez a szinthez.
Én naív vagyok, szeretném hinni, hogy egyszer olyan író és rendező kezébe kerül, akik tudnak is valamit kezdeni a nyersanyaggal.
Utoljára szerkesztette: [NST]Cifu, 2014.10.25. 12:00:01