kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • xblades
    Hát sikerül az elmúlt időkben 3 filmet is megnéznem:

Sakasama no Patema
    Számomra az egyik legjobb film amit eddig láttam, minden megvolt úgy benne ami egy 1 részes animéhez szükséges. A két világ felépitése a fordulatos történet és a végén az utolsó csavar az ember addigi felépített elképzelését befolyásolja és hökkenti meg.
    Tökéletes megjelenítése a két megjeleníteni kívánt világ néha valóban 180 fokos ellentétének, de megmutatja azt is ha összefognak mennyire kiegyenlíthetik egymást. Bemutat egy lehetséges szürke monoton valóban emberrobot szerű jövőképet, és az ezzel járó emberi jellemkülönbségeket.
    A két főhős jellemábrázolása és kapcsolat alakulása is elég jó sikerült, nem éreztem hosszabb unalmas pillanatot sem.
    Nálam toronymagasan kategóriájában 10/10

Toki wo Kakeru Shoujo
    Ismét egy érdekes időutazást feszegető anime, ami itt nekem bejött sok más hasonló ezt a témát felhozó animével ellentétben. Itt nem volt gondom a lehetséges és szembetűnő ellentmondásokkal föleg ha meg sem oldják az a írók. Itt ezt a részt is jónak találtam.
    Leginkább pont az utazás és annak következményeit taglalta a film, emberi érzelmek és cselekedeteik által bemutatva.
    Tetszett maga a történet is és a folyamatos fejlődése ahogy szépen derültek ki a fontosabb lényeges dolgok. A szereplők is és a köztük lévő kapcsolatfejlődés is jól lett kidolgozva.
    10/10

Psychic School Wars

Megnéztem, így nem jött be, de ez teljesen az én hibám mivel ez nem ide készült hanem az anyaország lakóinak. Így mindennel vagyis sok részletet nem ismertem és nem tudok, így ami nem érthető belőle a hiányosságok miatt az nekem köszönhető.
    Majd ha bepótoltam ezeket talán újra nézem.
    Ennek ellenére örülök hogy megnéztem és szembesültem a saját felkészületlenségemmel.

Utoljára szerkesztette: xblades, 2014.10.04. 20:30:06