Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Bezzeg, breast gropping, meg panties megy ezerrel, és még csak fel sem áll egyes szereplõknek... és eszébe sem jut, hogy adott helyzetben a "szerelem" és a "szex" a megfelelõ kifejezés...
Na, ezek a tipikus "töketlenkedés" ismertetõ jegyei. Erõsen nagy vonalakban.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mert mindegyik hárem fõhõs töketlen - ezért hárem a stílus. 😊
@LasDen: Rito TLR-bõl? Hááát, kíváncsi lennék Le "TLR-Master" Louch véleményére is a dologról. 😊
@maLakai: Shanára sajnos már nem is emlékszem, csak hogy szörnyû volt. 😞 Visszamenõleg le is pontoztam most, és kivettem a folytatásait a megnézendõk közül.
@
@
Tavalyról a NouKome volt hasonló ehhez, és õszintén szólva egész okésnak néz ki ez is, hasonló jobbféle vicces romkom/harem kerekedhet belõle, mint abból is. Egyelõre 6/10.
Az Elfen Lied-hez hasonlítják, bár egyelõre sok nem látszik belõle. Az opening jelenetei azonban elég árulkodók, hogy mi minden lesz még itt. Érdekes lehet, de egyelõre 5/10.
Érdekes, nem is olyan rossz elsõre. 6/10
Van, aki itt a topicban mindig ostorozva vagyon, de nem ugrik be a neve.
@
Az elsõ anime, ami a tavaszi szezonból egészen érdekesnek és jól összerakottnak tûnik. Kicsit olyasmi, mint a "The First 50 Dates", meg a "Weatherman" c. filmek (a cím is azt jelenti, hogy "One Week Friends"), és a karakterek is szerethetõk, aranyosak (ez is Brain's Base, mint az elõzõ Kawaisou). 7/10, mindenképpen nézõs marad.
Erõsen hasonlít a tavalyi Sakurasou-ra, de jobban elõtérben van a romantikus szál és a kivitelezés is klasszisokkal igényesebb. Igazán fájó pont viszont, hogy több mellék-karakter is bosszantóan idegesítõ és feleslegesen harsány. Ezért egyelõre csak 6/10.
Rövid, pár perces epizódok sorozata, látszik, hogy mangából van csinálva. Amúgy a leírás ellenére nem vészes, nem buta ecchi, inkább vicceskedõ, bár a humora sem valami fergeteges. 4/10, pár részt még adok neki.
Itt van egy ismertetõ a hentairól:
http://animeaddicts.hu/encyclopedia.php?anime.666
WWFSMD?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Érdekes, eléggé egyedi stílusa van, emellett Studio Pierrot, szóval egész pofásan is néz ki, és inkább egész estés rajzfilmeknek van hasonlóan meseszerû hangulata és története. Eddig érdekesnek néz ki, 6/10, aztán még meglátjuk.
(És mára ennyit az újdonságokról, holnap folytatom. 😊 )
Középiskolás sárkányos fantasy az elmaradhatatlan boobz felhangokkal, de amúgy szimpla romkom (esetleg harem is), ami kinéz belõle. Egyelõre 4/10, de adok még neki esélyt.
Pontosan annyira sz*r, mint ahogy hangzik. 😊 A robotos részek önmagukban is iszonyat rettenetesek, de a "pingvinek", meg az egész sztori... hát ezen még az ecchi részek sem segítenek. 2/10, instant drop.
Nem bírtam egyben. 2014.02.01-én kezdtem el, és tegnap/ma hajnalban fejeztem be a 6. résszel.
Mechás volt. A fõszereplõ varázstalan meg egy fütyi.
Bezzeg, a jó szereplõk az ellenséges oldalon voltak, és lánykák, nem túl vidám sorssal.
Nem tudom mit gondoltak, amikor a 12 éves lányt alkották meg... mintha összekeverték volna a szereplõket... a 25 éves Nikének kellett volna úgy kinéznie, ahogy Cleo, és fordítva.
Ahogy elnézem, ebbõl még TV-sorozat is lesz.
@
@
@
Ha nem a történetre, hanem a grafóra figyelsz (filmben, játékban, animében), akkor régen baj van. A vizuális megjelenítés másodlagos kell legyen.
Erre nem hogy tewle van CGI-vel hanem egyenesen ROSSZ cgi-vel + ott is ahol nem kellene... Pl a bálba mi a francért kellett a CGI táncikáló emberkékkel?
<2010-2011>2010-2011> - Ore no Imouto... 1. évad és 2. évad - a hullámzásoktól eltekintve 7/10
Agyzsibbadást a második évad végi lezáró epizódok okoztak <14-16>14-16>.
WWFSMD?
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
REAL MADRID
Ami a karaktereket illeti szerintem Square pl egy elég jó stílusra állt be, már ami az arányokat és részletek mennyiségét illeti. Pont elég részletet pakolnak az arcokra, hogy stilizált, de rendes mimikát ábrázoljanak pl. Az már más, hogy azon kívül a konkrét karakterdizájnjaik, feminin "férfi" fõhõseik, ero-moe lánykáik nem jönnek be.
De speciel szerintem az új Berserk filmek is elég jók, van mit csiszolni, de szerintem jó része szokni való ott már csak.
(\__/) ( X.x) ( } . { )