FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
IGen az a baj, hogy végig kell unni a jó sorozatoknál az első 24 részt hogy a második 24 nagyon jó legyen:) ha lassan indul be a sorozat de pl szerintem agungrave esetén nagyon elvetették a súlykot az utolsó 5-6 résszel...
GUUNGRAVE SPOILEREK lentebb
Így utólag sokkal jobb lett volna egy olyan verzió, hogy Brandon nem hal meg... Viszont akkor Harry árulása nem lett volna ilyen brutális hatással... (amikor átlövi Brandon fejét a szemén keresztül az nagyon durva volt...)
Újra és újra átgondolva Brandon afféle túlvilági igazságtevő szerepet töltött be a végén akinek feladata végeztével el kellett mennie. És szerintem igazán megrendítőek voltak az utolsó jelenetek (és szerintem MIKA-nak alig volt szerepe a filmben)... HArry és Brandon kapcsolata elgondolkodtató... Vagy amikor Harry (miután megölte Brandont) egy boltnál megöl egy boltost aki megverte és kirúgta a segédjét egy kisfiút és ő kifakad, hogy Brandon miért az öreget választotta helyette... Nagyon elgondolkodtató és még mindig a hatása altt vagyok annak a jelenetnek ahogy Barndon szemüvegét áttörve odanyomja a szeméhez a Walther-t és gondolkodás nélkül ördögi kifejezéssel meghúzza a ravaszt és Brandonnak világossá válik minden egy pillanat alatt amit addig csak sejtett...
Szóval GunGrave rulez újra megnézve is még mindig 9,5-es:)