72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#6553 talán nézd meg a hivatalos oldalt:) -
Lyan Kyj #6552 Mi történt az ust**m-mel??? -
#6551 A blood tv még sehol sincs, ne írjátok le ilyen hamar mert elmegy tőle a kedvem. :)
A movie meg olyan hirtelen ért véget és nincs is vége... :(
Saya-t meg hogy tudja pótolni az "aranyos és édi meg minden" szal az új, azt majd meglátjuk. -
#6550 igaz kisse sok a filozofalas... de a vegen a zenes, akcios resz valami istenien porfekt!!! -
#6549 kövezzetek meg, de nekem az első sem jött be. tudom, szépen meg van csinálva és az alap gondolat / történet is jó, egyszerűen nem a világom, de nagyon nem. -
#6548 Azt is megkéne már nézni. Ha már az 1et láttam... -
#6547 ez igaz. a második részben kicsit sok volt az üresjárat, de nálam még így is a film 9-es :) -
#6546 nekem túl sok volt az unalmas vontatott hablaty.. első rész 10-es de a másdik nekem csak 8-as volt... -
#6545 meglestem a GITS2-t megenn..
mit mondhatnek??? nekem rohadtul bejon.. 10 pont es kesz!!! gyonyoru zene, gyonyoru latvany, jo sztori.. mi kene meg?....
-
#6544 thx
2 hét alatt tényleg nem olyan sok. :)
amúgy úgy dönöttem, h nem fogom visszaolvasni, mert minden csak ajánlgatás + gungrave. :)
a "no dbz pls" pedig tényleg jó 5let... -
#6543 Yo. Welcome back.
Kb 100-150 hozzászólásról maradtál le azt nem olyan sok idő visszaolvasni... :) -
#6542 EZT találtam. Bár ez csak szavakat fordít, ráadásul elég bonyolult.....hát a japán se egy egyszerű nyelv..... -
#6541 Tud valaki olyan forditot ami angolrol japanra fordit? persze olyanra gondoltam ami nem haragana meg katakana krix kraxokat jelenit meg hanem fonetikban leirja... pl nani yatten da, watashi wa, arigato stb stb stb -
#6540 hi mindenki, végre visszatértem! :)
s boldogan tapasztalom, h gungrave-vel igazi lavinát indítottam be. :D
+ majd ha lesz időm akkor majd teljesen átolvasom az egész fórumot... -
#6539 Illetve Chrono. Vagy Chrno? Annyi má nem is tudom hogy tulajdon képpen melyik :P, de ha jól emléxem akko hivatalos weblapon Chrno. -
#6538 Tegnap belekeztem a Crono Crusade-ba, most tartok 10. résznél és eddig határozottan tetszik :) -
Gábor #6537 Igazából nem emlékszem, legalább egy hónapja nem olvastam a mangát. -
#6536 semmi baj, egy kicsit én is túlreagáltam... -
#6535 Bocs ):
Csak hozzászoktam hogy általában olyan animeket nézek amiket mindenki látott ezért már el is felejtem az ilyet.... -
#6534 a mangában azt hiszem vice captain-t használnak nem??? -
Gábor #6533 Habár megnéztem a rangokat, és a captain alatt a lieutant van, úh a kérdés tárgytalan. -
Gábor #6532 Ahogy nézem a Bleachet szöget ütött a fejemben egy elég jelentéktelen linguisztikai gondolat:
Ha a taicho=captain, akkor a fuku taicho miért egyenlő lieutant-tal? Sokkal inkább vice captain, nem?
(remélem a japán hallás utáni értésem jó:)) -
#6531 örülök, hogy már ennek is előre tudom a végét. meg annak is, hogy ilyen nemes egyszerűséggel már az első mondat akkora spoiler mint a ház. miért nem lehet jelezni??? -
#6530 Mikan kívül mindenki meghalt a film végén :o
Én értem hogy miért voltak benne az orkemberek, és értem hogy mit akartak kifejezni vele. Egyszerűen sztem nem passzolt a témába, amit az anime elkezdett az első pár részben. Máshogy ismeg lehetett volna ezt oldani, bár tény hogy az már egy egész más történet lett volna..... -
#6529 Rengeteg GunGrave Spoiler
Igazából nekem nem tűnt túlságosan elkülönülőnek. a és a harcok közben is elég sokminden kiderült (valamint az utolsó 2 rész nagyon ütős lett... Ahogy Harry teljesen megőrül..)
Másrészt pedig a film megjelölése Sci fi szóvl még a bioszörnyek is belefértek.. ezekkel csak azt akarták kifejezni, hogy a Szindikátus kénytelen rászorulni a használatukra ilyen "Übersoldatoknak" különben mindenki más nekik esne holott ez big Daddy idejében nem így volt. Valamint bear Walken is eléggé érdekes karakter volt... Elkövette ugyanazt amit a barátja Cid aki megölt Brandon: Elárulta a szindikátust a gyermekéért.
Ja és hogy senki nem kerülhette el a büntetését.. Brandon végleg meghal a film végén... -
#6528 Már végignéztem.
Jó, csak az első résznek nincs túl sok értelme. Max annyi hogy van mire várni, de amúgy nemsok.
Meg nagyon nem passzol össze, mintha két külön történetet látnánk. Eleinte a maffiás-bandázós, aztán meg szörnyes-maffiás
A szörnyes résznél csak a harcok jók, de az első fele, mielőtt jönnek az orkemberek az -
Prof William #6527 ÖÖÖÖ: tudja valaki mi lett egy bizonyos letöltőoldallal? Most mennék a honlapjukra és nem jön be semmmi. Remélem hogy csak javítások zajlanak. :( -
#6526 Nem tudom én még a GunGrave hatása alatt vagyok:) ahhoz képest Bleach eléggé színvonalesés nekem:) most GG-s amv-ket keresek... NAgyon durván bejött az a sorozat:)
Ottto hogy állsz vele? -
#6525 Mind1, nem fontos.
Láttátok má a napi narut? Sokkal jobb volt szerintem az előzőkhöz képest :). Amúgy azt hallottam hogy azok a Mizukis részek amik most voltak igazából nem is voltak benne a mangában, ez igaz :S ? Tegnapi Bleach is nagyon faja volt (mint az mindíg ), csak ez a húzás húzás... -
#6524 nemtom mirol beszelsz... -
#6523 Berserk 260-as chapter kint van szintén. -
#6522 :) MOndtam:D -
#6521 Bucser, igazad volt!
Még csak a 6-nál tartok, de -
#6520 Apropó borító
Texholyze DVDborító by me -
De ez egy nagyon jó borítókép:D -
#6518 Nem izgatok és semmit senkivel:) de akkor is érdemes megnézni:D -
#6517 Ne is mondd!
Már aktívan követem az usteam, a hardwired és az sg-s animés topic-jait is - alig győzöm. Most pl. Bucser izgatja itt az ember fantáziáját a GunGrave-vel, amit anno kényszerűségből hagytam abba, és most szívom a fogam miatta. -
sirtomi #6516 Hétvégén sikerült megnéznem az Iketeru Futari-t.
Nagy jó ecchi/vígjáték sorozat. Néha majdnem leestem a székről a röhögéstől. Egész jó a történet és szerintem jo a rajz is. Kár hogy rövid, 16*5perc. -
#6515 legtöbb anime keverék szal ok (: -
Gábor #6514 Na, talán hiszek neked és adok neki még 1 esélyt :P