FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
2014 nyari szezon feltavon:
Ao Haru Ride: az egyetlen nem original amit ebben a szezonban nezek. Kellemes kis romanc, de mivel a manga meg most is ongoing, igy tartok tole nagy fejlemenyek nem varhatoak. Eddig kb 7.5/10
Aldnoah Zero: furcsa kettosseg jellemzi, a borzaszto sablonos vigyorgos rosszfiuk, nevetseges sot egyre rohejesebb marsi mechak, ugyanakkor kellemes elkenpont hogy egyik oldalnak sincs igazan igaza. Eddig kb 6/10
Barakamon: csalodas abbol a szempontbol, hogy sztori alig van, viszont parszor mar tenyleg megnevettetett (villamoson tobbi utas biztos csodalkozott). Konnyed kis viccesnek vegul jo. Kb 7/10
Glasslip: igazabol masok se tudhattak mirol fog szolni, egy darabig a sorozatot nezve se vilagos. Valami Ano Hana szerusegben remenykedtem, de sima slice of lifeot kaptam eddig. Annak mondjuk elmegy 6.5/10
Tokyo Ghoul: index szeru sz@r. Egy probat gondoltam meger, mivel tul sok mindent nem nezek most, igy het 1x kibirom. Nalam kb 3/10
Zankyou no Terror: a szezonbol a kedvencem, persze minden heten ez jelenik meg utoljara. Izgalmas tortenet, szep megrajzolas. A legutobbi reszben feltunt egy mosolygos fajta "ellenfel", remelem nem marad, a kiegett nyomozo nekem kelloen bejott. Eddig 8.5/10