kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Inquisitor
    Én sok év után csak most néztem meg a SAO1-et a SAO2 eljövetele miatt, pedig sokan ajánlották, még az ex-feleségem is. Na most tetszett is nagyon sok okból kifolyólag, de nem olvastam mangát, annyi életem nincs szerintem, hogy minden jó anime alapanyagát elolvassam és eléggé fura pár dolog nekem.
    Ha valaki eligazítana ilyesmikben, hogy ...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A sorozat elején azt mondják a kajának nincs íze, de az éhséget elmulasztja. Ehhez képest nem sokra rá kiderül, hogy de van íze, majd még később Asuna mesterszakács lesz. Most én értettem félre vagy mi?
    Ami a legjobban felidegesített a sorozatban ... megy a romantikázás a főhőssel, gyakorlatig hónapok együtt járnak, évek óta ismerik egymást, a csaj állandóan kaját főz "Kiritónak", amit később igazából is megtesz, összeházasodnak, "gyereket nevelnek" együtt, tévedésből majdnem(?) lefekszenek egymással, a történetben állandóan saját életüket kockáztatják a másikért, sőt kölcsönösen meghalnak egymásért ...
    Könyörgöm, miért kell utána ilyen hülyeségeket beletenni a történetben, hogy attól félnek ki látja meg ah megfogják egymás kezét vagy smárolnak? Itt az elég kevés magyarázat, hogy de az valódi világ, azok után amin átmentek. Tisztára olyan, mint ha csak azért lenne így, hogy fenntartsák a hárem látszatát.
    Azért is idegesít, mert beleraktak egy csomó olyan részt a romantikázásba, amik olyan kis szösszenetek amik a való életben is olyanok amire életed végéig jó szívvel gondolsz vissza és újra vállalnád érte az odavezető rögös utat.
    Ja, meg annak fényében érdekes, hogy a kórházas jelentből kiderül, hogy kb. mindenki aki bent volt a SAO-ban vagy érintett Asuna közelében az tudta, hogy együtt éltek a fiatalok.
    Remélem inkább elmélyítik ezt a kapcsolatot a mostani szezonban és nem hagyják levegőben lógni az egészet, mert az erkölcsi kérdések, sci-fi rész mellett ez adta a sava borsát.