kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • BEAST #64998
    Én a női felhozatalt nem igazán értem... miért érdemelné meg egy nem túl jó sorozat, szörnyen semmilyen főszereplője az első helyet? (Chaika Trabant)

A Gundam SEED szerintem zseniális anime, számomra az első gundam volt amit megnéztem, a korábbiakat is csak utána kezdtem el keresgélni. Kira és Lacus számomra az egyik legszimpatikusabb anime páros. Bár Kira az első évadban még itt ott elég hisztis. Mondjuk kamaszként egy háború közepébe csöppenni biztos megterhelő, még ha valakit genetikailag tökéletesre terveztek akkor is. :D

Ritka, hogy egy animeben értelmes romantikus szál van, főleg egy akcióra és harcra építő sorozatban. Az pedig még ritkább, hogy a főszereplő nem csak megtalálja a szerelmet, de meg is állapodik a választottjával. (most hirtelen összesen 2-3 anime jutott eszembe pedig lassan de biztosan haladok az 1000 felé :D)

Ettől függetlenül szerintem nem rossz lista. Igaz nálam a helyezések felcserélődnének ha az első hármat nézzük. :)