FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Batman pl egy elég korrekt hős, karakteres,érdekes és nem egy op szuperember akin nem fog semmi, csak egy rohadt zöld kő...
JL rajzfilmsorozatot láttam meg mai napig megnézegetem az újonnan kijövő filmeket, de gyűlölöm supermant.
Nem túl érdekes karakter, szerintem felháborítóan naív az egész koncepció mögötte.
mondjuk batmanen kívül az összes többit nem tudom elfogadni, maximum a JL összeálítás tud érdekes lenni, de ott is inkább úgy, mint 7-8 hős egy csapatot alkot és hogy jönnek ki egymással/oldják meg a szituációkat.
(de ez az egész szuperherék vs szupergombócok egy olyan komolytalan, én nem tudom komolyan venni ezeket, tizenévesen még elment, de afelett...)
batman is a jóval sötétebb hangvétele miatt fogott meg, illetve tényleg egy Batman érdekesebb hős/karakter mint mondjuk a justice league többi tagja eggyüttvéve.
Így nézve Superman egy wh,aim hack-es 12 éves codos szintjén mozog.