kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • via_mala
    "eléggé sokat hidd el.......de a legtöbb anime már már sajnos hentai ami szerintem undorító! és elhiszem h láttad!.....de ha így volt akkor enm értem miért vélekedsz így róla amikor tudod h nem erről szól!
    bucser!
    ezt azért mondom mert a Dragonball a leghíresebb és ezt mindenkt tudja! (és nem véletlenül) jah és szoktam nézni az anime+-ot!"

És ez is tőled idézet:

őőő láttam egy csomó rész és a szinkron nem számít és bocs ha fikáztam de ngem más anime nem nagyon érdekel! :DD ez van!...

Nagyon flémszagú, légyszíves fejezd be! Kijelented, hogy téged csak a DD érdekel, de azért már láttál egy csomó más animét is, sőt az A+ -t is nézed.

Köszönjük a hozzászólásaidat, a véleményedet és az ízlésedet már ismerjük, további hangoztatására nem vagyunk kíváncsiak. Ez a topic nem neked való.