72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
hát nagyon más klasszikus fantasy-t nem tudok sajna:(
Nézd meg az animeNFO-n mit ajánlanak fantasy kategóriában
-
Lyan Kyj #6490 Ez az egyik kedvencem nekem is:P Esetleg vmi más? -
Record of Lodoss war OVA és TV szedheted azonnal:) Klasszikus fantasy lovagokkal papokkal varázslóval tolvajjal elfel sötételfel emberrel orcal humannal... nagyon jó kis sorozat mindkettő:) de a Legend of Chrystaniat ne vedd kézbe:) az szar:) -
Lyan Kyj #6488 Üdv! Tudtok ajánlani vmi jó fantasy stílusú filmet, vagy sorozatot? Olyat, amiben vannak törpök, elfek, TÜNDÉREK meg hasonlók, bár nem tom ezek japánban mennyire honosak:P lényeg, h ne modern korban játszódjon pisztolyokkal, meg sötét sikátorokkal. Előre is kösz! -
Érdekes, akkor azok az animek amik mentek MO-n és lett is vmi hírnevük már nem is animek? :) -
GunGrave 9. részénél tartok... Ottto írtózatos hibát követtél el hogy az első rész után eldobtad a sorozatot.... Fantasztikus... Eddig kicsit olyan mintha a Cowboy Bebopban Spike Spiegel és Vicious előélete lenne:) animációjában ahogy haladunk előre a törénetben egyre jobb a történet iszonyatosan emberi és néha szívszorongató. aki szerette a keresztapa sorozatot annak tuti tetszeni fog... Iszonyatosan nagy sorozat!!!! -
mar megneztem angolul is de vegre van magyar felirat a steamboyhoz -
esküszöm nem vagyok IY rajongó (bár szeretem), de hogy lehet egy lapon emlegetni egy pokemonnal???
-
helyesbítek mégsem néma:) csak nem beszél túl sokat:D -
mind1 ezen ne balhézzunk már! :D -
Na elkezdtem nézni. Első rész elég szimpla, de ez olyan mint a Berserk volt. Ez csak a következmény a Story az a közepén van:) Szóval meg fogom nézni.. ja és hogy miért olyan hallgatag a főhős??? Mert néma. És análkül, hogy egy szót is szólna a környezetéből mindig kiderül, hogy mi a helyzet:) zseniális:) -
ertem -
NEm. Minden japán rajzfilm anime.
Ez alól nincs kivétel. -
tegna este elgondolkoztam hogy miert anime a DB...
-minden japan mese Anime?
szerintem az anime az anime..viszont a DB.. inuyasha.. pokemon.. sailor moon es fajtai maximum japan mesek amik az animekra hajaznak par szempontbol.. -
Állítólag jó. Én csak az első részt láttam belőle, de annyira nem fogott meg...... -
GunGrave-t már látta valamelyikőtök?? Milyen sorozat?? csak mert most töltöm.. animenfo-n 173 ember 9,3-asra értékelte:) -
Hopp sry. ez csak soundtrack -
szeptember 13--usa
szeptember 14--japán
de japánban szept 10.-én lesz egy premiervetítés moziban a dvd kiadása előtt
-
Advent Children OST Available for Pre-Order
CD Japan has put the Advent children OST up for pre-order. The price is 26.30$ in american currency. They also ship outside of Japan.
Posted: 15. Aug. 2005 -
Nézem újra az Advent Childrenes meg FF-s AMV-ket és léket ütött bennem: Mikor jön már ki????? -
Akkor reklámozni meg máshol reklámozz.. van DBZ topic ha az kell...
Itt NEM foglalkozunk olyan animekkel amiknek van Külön TOPICJA mégha én nem is tartom igazán animenek:) -
khm.....nem is azért írtam mert rajongok az anime topicért!... -
"eléggé sokat hidd el.......de a legtöbb anime már már sajnos hentai ami szerintem undorító! és elhiszem h láttad!.....de ha így volt akkor enm értem miért vélekedsz így róla amikor tudod h nem erről szól!
bucser!
ezt azért mondom mert a Dragonball a leghíresebb és ezt mindenkt tudja! (és nem véletlenül) jah és szoktam nézni az anime+-ot!"
És ez is tőled idézet:
őőő láttam egy csomó rész és a szinkron nem számít és bocs ha fikáztam de ngem más anime nem nagyon érdekel! :DD ez van!...
Nagyon flémszagú, légyszíves fejezd be! Kijelented, hogy téged csak a DD érdekel, de azért már láttál egy csomó más animét is, sőt az A+ -t is nézed.
Köszönjük a hozzászólásaidat, a véleményedet és az ízlésedet már ismerjük, további hangoztatására nem vagyunk kíváncsiak. Ez a topic nem neked való. -
Nemtom, én nem láttam :) Sajna nincs időm egy többszáz részes animebe belekezdeni -
Ne értsd félre, nekem semmi bajom a formásan megrajzolt animecicákkal, tény hogy jó ha vannak ;)
De a Bloodba tényleg nem ere kéne tenni a hangsúlyt. Hát meglátjuk mi lesz belőle. -
Prof William #6466 Hat nem. A kis szörnyvadász nem tett valami nagy benyomast rám. Az igazi nőket jobban szeretem. :)
Persze azért jól esik néha megézegetni egy-egy szépen megrajzolt hölygeményt. :) -
Jaja nagyon komoly is tud lenni, de pl volt az a rész (nemtom így hirtelen pontosan hanyas) ami arról szólt hogy kiakarták deríteni mi van Kakashi maszkja alatt :D, na az alatt a rész alatt nem 1X megkelett állítanom a lejátszót mert behaltam a röhögéstől :D -
hát ahogy érzitek!....:D -
nálam pl a naruto nagyon bejött még most is azt nézegetem ha van fennt új rész szedem is lefele, csak néha vannak benne iylen idétlen pihent poénok amik sztem nm mindíg valók oda ahová kerülnek..
de ezt leszámítva naygon komoly sztem -
FFX #6462 A DB -nél tényleg vannak sokkal jobb animék szvsz, de nekem is különleges mert "ezzel lettem beavatva" az anime világába. -
Na végig értem Samurai Deeper Kyo-n. Jó kis anime, tetszett és ez a titokzatos vég :) -
értem.de akkor sem érdekel és sztem nem hiba! ez az én véleményem ezen ne vüsszünk már össze :D -
"más anime nem nagyon érdekel! "
Öreg hiba...:D -
nem a szinkronon van a hangsúly, hanem azon, hogy agyon van vágva az egész:D -
őőő láttam egy csomó rész és a szinkron nem számít és bocs ha fikáztam de ngem más anime nem nagyon érdekel! :DD ez van!... -
Na igen, de sztem te se Saya teste miatt nézted meg a filmet XD -
Jah, csak jó, rossz, meg kedvenc ;)
Spectator: Nézd meg a Narutot. Az picit "hasonló" mint a DB, és sztem van olyan híres is. -
ja és a másik dolog, hogy ha megnézel pár sorozatot, akkor rá fogsz jönni, hogy nincs olyan, hogy `a legjobb anime`. -
InuYasha elbújhat a DB mellett?
ilyet csak akkor mond valaki, ha csak rtlklubon/kúlon/a+-on látott IY-t. ha egyszer megnéznéd eredeti szinkronnal, VÁGATLANUL, és mondjuk legalább 20-30 részt (urambocsá` az egészet), és utána is így vélekedsz, akkor oké (bár nem tudom elképzelni, hogy így legyen). mindezt mondom úgy, hogy régen én is nagy DB rajongó voltam, és úgy, hogy az InuYashánál vannak sokkal komolyabb történetű művek.
szóval lécci, ha már teljesen elvakult vagy, legalább ne fikázz más animéket... -
irassuk a logo ala: NO DBZ PLS!:)