72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#6473 Advent Children OST Available for Pre-Order
CD Japan has put the Advent children OST up for pre-order. The price is 26.30$ in american currency. They also ship outside of Japan.
Posted: 15. Aug. 2005 -
#6472 Nézem újra az Advent Childrenes meg FF-s AMV-ket és léket ütött bennem: Mikor jön már ki????? -
#6471 Akkor reklámozni meg máshol reklámozz.. van DBZ topic ha az kell...
Itt NEM foglalkozunk olyan animekkel amiknek van Külön TOPICJA mégha én nem is tartom igazán animenek:) -
#6470 khm.....nem is azért írtam mert rajongok az anime topicért!... -
#6469 "eléggé sokat hidd el.......de a legtöbb anime már már sajnos hentai ami szerintem undorító! és elhiszem h láttad!.....de ha így volt akkor enm értem miért vélekedsz így róla amikor tudod h nem erről szól!
bucser!
ezt azért mondom mert a Dragonball a leghíresebb és ezt mindenkt tudja! (és nem véletlenül) jah és szoktam nézni az anime+-ot!"
És ez is tőled idézet:
őőő láttam egy csomó rész és a szinkron nem számít és bocs ha fikáztam de ngem más anime nem nagyon érdekel! :DD ez van!...
Nagyon flémszagú, légyszíves fejezd be! Kijelented, hogy téged csak a DD érdekel, de azért már láttál egy csomó más animét is, sőt az A+ -t is nézed.
Köszönjük a hozzászólásaidat, a véleményedet és az ízlésedet már ismerjük, további hangoztatására nem vagyunk kíváncsiak. Ez a topic nem neked való. -
#6468 Nemtom, én nem láttam :) Sajna nincs időm egy többszáz részes animebe belekezdeni -
#6467 Ne értsd félre, nekem semmi bajom a formásan megrajzolt animecicákkal, tény hogy jó ha vannak ;)
De a Bloodba tényleg nem ere kéne tenni a hangsúlyt. Hát meglátjuk mi lesz belőle. -
Prof William #6466 Hat nem. A kis szörnyvadász nem tett valami nagy benyomast rám. Az igazi nőket jobban szeretem. :)
Persze azért jól esik néha megézegetni egy-egy szépen megrajzolt hölygeményt. :) -
#6465 Jaja nagyon komoly is tud lenni, de pl volt az a rész (nemtom így hirtelen pontosan hanyas) ami arról szólt hogy kiakarták deríteni mi van Kakashi maszkja alatt :D, na az alatt a rész alatt nem 1X megkelett állítanom a lejátszót mert behaltam a röhögéstől :D -
#6464 hát ahogy érzitek!....:D -
#6463 nálam pl a naruto nagyon bejött még most is azt nézegetem ha van fennt új rész szedem is lefele, csak néha vannak benne iylen idétlen pihent poénok amik sztem nm mindíg valók oda ahová kerülnek..
de ezt leszámítva naygon komoly sztem -
FFX #6462 A DB -nél tényleg vannak sokkal jobb animék szvsz, de nekem is különleges mert "ezzel lettem beavatva" az anime világába. -
#6461 Na végig értem Samurai Deeper Kyo-n. Jó kis anime, tetszett és ez a titokzatos vég :) -
#6460 értem.de akkor sem érdekel és sztem nem hiba! ez az én véleményem ezen ne vüsszünk már össze :D -
#6459 "más anime nem nagyon érdekel! "
Öreg hiba...:D -
#6458 nem a szinkronon van a hangsúly, hanem azon, hogy agyon van vágva az egész:D -
#6457 őőő láttam egy csomó rész és a szinkron nem számít és bocs ha fikáztam de ngem más anime nem nagyon érdekel! :DD ez van!... -
#6456 Na igen, de sztem te se Saya teste miatt nézted meg a filmet XD -
#6455 Jah, csak jó, rossz, meg kedvenc ;)
Spectator: Nézd meg a Narutot. Az picit "hasonló" mint a DB, és sztem van olyan híres is. -
#6454 ja és a másik dolog, hogy ha megnézel pár sorozatot, akkor rá fogsz jönni, hogy nincs olyan, hogy `a legjobb anime`. -
#6453 InuYasha elbújhat a DB mellett? ilyet csak akkor mond valaki, ha csak rtlklubon/kúlon/a+-on látott IY-t. ha egyszer megnéznéd eredeti szinkronnal, VÁGATLANUL, és mondjuk legalább 20-30 részt (urambocsá` az egészet), és utána is így vélekedsz, akkor oké (bár nem tudom elképzelni, hogy így legyen). mindezt mondom úgy, hogy régen én is nagy DB rajongó voltam, és úgy, hogy az InuYashánál vannak sokkal komolyabb történetű művek.
szóval lécci, ha már teljesen elvakult vagy, legalább ne fikázz más animéket... -
#6452 irassuk a logo ala: NO DBZ PLS!:) -
#6451 :DDDDDDDDDDD -
#6450 nem engem nem érdekel más Dragonball för evör -
#6449 Az idővel minden változik:) Nézz meg pár komolyabb alkoást (eredeti szinkronnal és majd utánna eldöntöd:) (ha kellően érett vagy szerintem találsz magadnak nem egy új kedvencet:)
De ez is csak szerény véleményem szerint de tapasztalat... először mindenki azt mondja mikor meglát egy anime-t hogy " ez olyan mint a dragonball" aztán mikor végignéz egy KOMOLYABB sorozatot be kell lássa ez nem dragonball... Ez annál sokkal jobb, sokkal érdekesebb, sokkal szebb, sokkal megragadóbb, és mi több: sokkal emberibb... -
#6448 ez jó megfogalmazás volt....és igazad van! - nekem ő marad a kedvencem! -
#6447 kikk!!pl ez az oldal egy dbs oldal az egyik kedvencem (csak most nincs rajta semmi mert új a design)itt szoktak lenni infók meg minden....klépek....stbb...ezene keresztül akármeik animes oldalra elmehetek pl:animestars stb.....bizonyára ismeritek meg azt is amit mutattam......szal akármikor leszedek animet.....(csak erről enm mert ez kizárólag csak DB és ezért jó) -
#6446 Hmm, asszem félre értettük egymást, nem azt mondtam hogy nem ismerem a történetét csak azt hogy mára találtam olyanokat amik jobban bejönnek mint a DBZ, régen én is nagyon oda voltam érte és amint meglett a net leszedtem a maradék Dbz részeket+utánna a GT-t (akkor még nem is tudtam hogy mi azaz anime), nem sokkal késöbb amikor már jobban megismerkettem az internet világával rátaláltam erre a topicra (akkor tudtam meg azt is hogy dbz is anime) és itt indult minden :), láttam a neveket, letöltő helyeket stb és elkeztem töltögetni.
Tehát visszakanyadorva a Dbz-re, tiszteletben tartom hogy neked ez a kedvenced mert még ma is még rengeteg olyan internetező van akinek volt alkalma nézni más animeket de mégis Dbz maradt a kedvence, csak én egyszerüen nem tartozom közéjük :) -
#6445 JA és alap filmek közül kifelejtettem az Akira-t:) (fúú bazz egy csomót fel kéne sorolnom de már annyit láttam, hogy fel sem tudom rendesen sorolni csak néhány napi gondokozás után.... csessze meg hülye amortizáció:) -
#6444 LOL:D
bocs maximum Dragonball a legelterjedtebb a 0-as években ragadt világokon:) a leghíresebb az vitán felül szerintem a Ghost in the Shell vagy a Neon Genesis Evangelion
Az pedig, hogy nézed az A+-t nem jelent semmit... Sok jóról lemaradsz:)
HA tudsz letölteni és ésszel keresni letöltési források között szedd le ezt a pár sorozatot amit mondtam.. nem bánod meg.. és hidd el sutba fogod vágni a DB-t:)
Ja és vedd hozzá a Ninja Scroll movie-t is.. az kimaradt a felsorolásból:)
Jubei KiBagami ROXXXXX
-
#6443 eléggé sokat hidd el.......de a legtöbb anime már már sajnos hentai ami szerintem undorító! és elhiszem h láttad!.....de ha így volt akkor enm értem miért vélekedsz így róla amikor tudod h nem erről szól!
bucser!
ezt azért mondom mert a Dragonball a leghíresebb és ezt mindenkt tudja! (és nem véletlenül) jah és szoktam nézni az anime+-ot! -
#6442 Hát majd ha lesz időm végigsírom a DB-t:D De szerintem vannak ezerszer megrázóbb animek:) HA majd megnézted a Grave of The fireflies-t vagy a Berserk-et vagy a Noir-t vagy a BoogiePop Phantomot vagy még sok másikat akkor mond, hogy a DB a legjobb anime a világon:) Nem beszélve a Cowboy Bebopról a Gundam Seedről vagy a Trigunról (WolfWood halála akkor is az animeuniverzum egyik legmegrendítőbb jelenete...) -
#6441 De képzeld láttam az összeset, kb 3X :). A GT-t is beleértve. Figy ezen most ne vesszünk össze, amúgy a Dragonballon kívül eddig hány animet láttál? -
#6440 ez nem mindig így van és a Dragonball az animek közül a legjobb! inu yasa meg ilyen lófaszok elbújhatnak meleltte! de a sík történetre visszatérve nem mindig a jó győz én láttam az össes részt! és nem mindig így van!...mivel te nem láttad mindet!...pl a GT vége a leg megrázobb amikor Goku örökre elmegy!..... :(((( -
Prof William #6439 Nem. En a direkt a sorozathoz kiadott mangáról beszélek.
Sajna nem tűnik olyan rodegnek a kép alapján. Gondolni kell azokra is akik a jó nők miatt nézik az ilyet. :)
De a rajzstílus tetszik, szóval érdeklődve várom a folytatást. -
#6438 Ja, bocs. Észre se vettem, kössz.
Mangából nem sokat láttam, csak egykét képet, de ott Saya ott sem volt ennyire "barátságos képű". Ez szörnyű! Remélem legalább megmarad az a rideg vámpír aki volt. Ja és a véres, nem egyenlő a sötét hangulatúval és egyik sem váltja ki a másikat! -
Prof William #6437 Azert a a manga verzió néhány promó képe elég véres, ha nem is sötét hanguatú.
A honapot meg már megadtam. www.blood.tv -
#6436 Sík történet alatt értem hogy megmentik a világot-->megmentik a világot-->megmentik a világot-->megmentik a világot stb. -
#6435 De igen, csak szerintem sokan nem szeretik a hosszan elhúzódó harcok miatt meg a sík történet miatt :S, én anno nagy Dbz rajongó voltam, most is szeretem de amióta van net és megismerkedtem több másik animevel rákelett jönnöm hogy vannak sokkal jobbak -
#6434 A Dragonball nem is számít animenak?