kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Fresh Duke
    Segítsége? Green Arrowra gondolsz, aki könyörgött, hogy valamit hadd csinálhasson? Ahogy ő rálőtt, úgy akár a seggéből is kiránthatta volna Batman a kriptonitot. (Amúgy, sose értettem, hogy emiatt miért sírnak a fanboyok. No offense.)
    Superman nem készült fel? Akkor mit keresett ott az a hadsereg? (Hmm, ez nem számít segítségnek?) Másfelől, mégis hogyan készült volna fel? Kivasalta volna a köpenyét, vagy netán felhúzott volna egy ólompáncélt, amit az első rakéta szétszedett volna?
    Batman sem akarta megölni. Viszont Superman megölte volna, ha nincs más választása, elvégre ezt a parancsot kapta.

A legelső Superman képregényre gondolok. Gondolom, ha valami is, akkor AZ számít EREDETInek.

Nos, ha van 15000 éve emiatt a Napban üldögélni... :D Amúgy, ez is elég nagy bullshit. Például, a telefonodat hiába töltöd 1 éven át, akkor se fogja tovább húzni, mintha például 1 napig töltöd. Meg vicces (szánalmas), hogy milyen Sage of Six Paths erőket kap "egy kis" töltődéstől... :D (Madarának is a Napon kellett volna kempelnie...)

Nem az lenne a lényeg, hogy elfogyjon az ereje, hanem hogy elfogyjon az utánpótlás. De még egyszerűbb. Azonnali átvitellel elviszi valami (sárga) csillag nélküli helyre.

Nem rémlik, hogy ki támadást kapott volna eddig, így nem tudni, hogy hogyan reagálna rá. (És mivel a DC-ben a kettő nincs megkülönböztetve, így vehetjük azt, hogy úgy, ahogy a varázslatra.)

Én a screwattackos számításos dolgot igazából ki akartam hagyni, mert az egészet nagy hülyeségnek tartom. (Csak arra akartam utalni, hogy Goku ereje is az egekben van. Valószínűleg Toriyama fel se nagyon tudta fogni a szintet, mert sokszor vannak összeütközések a sztoriban. Például, Goku kisgyerekként fel tudott emelni egy autót, de a túlvilágon 2 tonnás súlyokkal edzett. Illetve, a Namekon is hozzávágtak egy jó pár tonnás földdarabot, amit arrébb tudott lökni. (Az oké, hogy más súlyokkal ütni/rúgni repülés közben ki tudja hányszoros gravitáción... de tegyük hozzá azt is, hogy több milliószor erősebb volt akkor...)

Pedig ez a nagyobb meg nagyobb erő most is megvan. (A Superman vs The Elite-ben hangzott el valami olyasmi, hogy olyan robbanást kapott a képébe, ami 15 Nap robbanásával ért fel. Vagy valami hasonló. (Persze, a ruhája is megúszta.))

Szóval. Az, hogy nem öli meg az ellenfelét, és az, hogy visszafogja magát, nem jelenti azt, hogy húggyá-szarrá veri mindenki. Ha olyan jó a látása, miért nem keresi meg az összes kriptonitot a bolygón, és semmisíti meg? Vagy ha olyan gyors, miért nem előz meg minden bűnt a bolygón? Túlzottan tehetetlen az erejéhez képest. (Épp ezért utálom a Silver Age Supermant.)

Én a DCAU verzióját kedvelem. Nem érezem gyengének, sokkal inkább kiegyenlítettnek és "reálisnak". (De ez alól kivétel az ilyen All Star Superman, ahol a fél millió tonnás kulcs nyitja az erődje ajtaját.)