kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • armageddon666
    Batman vs Superman dolog csúsztatás. Egyrészt volt segítsége, másrészt ő felkészült a harc előtt, Superman nem, harmadrészt Superman nem akarta megölni, ezért vissza kell fognia magát. (És még így is azt hitte, hogy meghalt, de végül is ez volt a célja Batmannek)

Melyik EREDETI sztorira gondolsz? A gyorsabb mint a puskagolyó, erősebb mint a vonatra? Vagy a talán legismertebb idővisszatekerősre (Silver Age)?

A végtelen erőre csak annyit, amit már említettem: Superman-Prime. 15000 évet a Napban időzve gyakorlatilag isten lett. Képessé vált egy gondolattal világot és életet létrehozni.

A Nap megsemmisülése nem lenne azonnali hatással Superman erejére, ellenben megnézném mi történik a Naprendszerrel, és a benne élőkkel ebben az esetben. Mert bár Superman erejéhez kell a Nap sugárzása, ezzel szemben más élőlényeknek a LÉTHEZ KELL! Eléggé visszafelé sülne el a terv Gokunak.

Ki támadások nem varázslatok, hanem energiatámadások, így azok ellen tud védekezni. Mágia ellen valóban sebezhető.

A Screwattack videóra akartam írni - többek között azt is, amit te mondtál -, de végül nem tettem. De ha már felhoztad. Valóban alul van becsülve Goku ereje, jócskán, ha minden igaz az SSJ szintek sincsenek belevéve (nem néztem a videót), ám a fanboyok sírása miatt valaki elvégzett egy számolást, belevéve ilyeneket, hogy nagyobb a Namek gravitációja, meg SSJ12365-ben van Goku, és még így is alulmarad.

Az egyre nagyobb és nagyobb erő csúsztatás, mert mint már többször mondtam: Silver Age után visszavettek, következetessé (következetesebbé) tették. Végtére valóban korlátlannak tűnik, de ehhez neki is "előkészületek" kellenek, illetve már messze nem halhatatlan. A mindent lát, mindent hall, fénynél gyorsabb Supermant (szerintem ez a Silver Age bullshit még mindig :D) nem ereszteném össze Gokuval. Egyrészt fölösleges, másrészt ezt az inkarnációt én is egy viccnek találom.

Az meg hogy mindig térdre kényszerítik minden egyes történetében. Nem vagyok Superman fan, hosszú ideig nem is bírtam (le voltam ragadva a réginél). De meg van magyarázva a dolog. Visszafogja magát. Persze, megölhetné Lext, meg minden gonosztevőt, és lehetne diktátor. Ezzel a gondolattal már több történetben is eljátszottak, sose sült el jól. Szóval vissza kell fognia magát, hogy ne pusztítson el senkit, miközben megmenti a napot.

Míg a Silver Age túl erős, a DCAU változatot mindig túl gyengének találtam pont emiatt. Ő Superman, közben mindig leterítik. De aztán Justice League után megváltozott a véleményem, leginkább az utolsó rész miatt.

link1

Meg a viszonylag új Justice League: War-ban is tesznek utalást erre.
    Batman: "You bruise but you don't kill, do you, Clark?"