kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • xblades
    "Ennél az animénél pl. hiányzik hogy kik is az egyezkedők és hogyan és miként jöttek és jönnek létre, mik is azok a kapuk és mi történt dél amerikában velük stb. Ezekkel sokkal tisztább lenne a kép az ókoról és motivációkról."

Mint írtam a 4 részes Ova már jobb befejezése az első évadnak erről épp most írtam hogy miért.
    Pl ha megosztottak volna némi infót mi történt velük dél amerikában és a húgával érthetőbb lett volna mi történt a Japán kapu-nál,-ban, vagy az hogy miért ennyire más Hei a többiektől és mi volt Amber motivációja.

Ez az animéból nem derül ki, aki olvasta a mangát az előnyben van ilyen szempontból.
    Vagy ez a soha el nem készülő 3 évadban kellett volna megtudni?
    Nem hiszem, ott már Yin és az egész dolog alapjainak összefüggésének kellene napvilágot látnia.
    Ezért írtam hogy aki a látványos akciójeleteket protezsálta benne az valószínűleg nem keresi és nem hiányolja ezeket az információkat.
    Engem meg a világ és az abban történtek és a szereplők története érdekelt így ezeket én hiányolom.