kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • xblades
    Ja értem mire gondolsz, tényleg vékony ez a határ.

Amivel nekem bajom van hogy a 4 részes ovából többet tudtam meg az első évad lényegéből mint abból magából. Plusz sok kérdésre maga az anime nem adott választ csak más forrásból tudtam meg dolgokat.
    Ugyan így jó lett volna megtudni dolgokat azokról is amiket felhoztak az animében.
    Ezek a hiányosságok és a normális lezárás az adott szakasznak (amit az Ova azért már inkább megadott, vagyis ezzel kellett volna vége lennie az első évadnak és nem a 2. évad után kiadni) szerintem nem személyes vélemény.
    Ennél az animénél pl. hiányzik hogy kik is az egyezkedők és hogyan és miként jöttek és jönnek létre, mik is azok a kapuk és mi történt dél amerikában velük stb. Ezekkel sokkal tisztább lenne a kép az ókoról és motivációkról.

Az nálam a fejezet felosztás a grafika és szereplők megfelelése, vagy maga a műfaj és eszközei felhasználásának tetszés vagy nem tetszése ami beletartozik a személyes véleményekbe.