kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • xblades
    Most kezdem csak megérteni miért is van tele ilyen silány minőségű animével a "piac".
    Most fejeztem be egy animét aminek egy alternatív világú alap történetével és látványos akciókban gazdag jelenetere dics áradatot kap az azt megnézőitől.
    De ezenkívül semmi mással nem rendelkezik, se történetvezetés csak különálló kis történetek amik sehova nem vezetnek. Sem normális lezárás vagy bejezés és a legnagyobb hibája hogy semmit sem magyaráz meg (még a második évad sem) amit felvetetek kérdéseket vagy történéseket.

A legjobb hogy leírják hogy milyen jó története van csak nemigazán értette. Vagy nagyon tetszik neki de ezt meg ezt nem érti a történetből.
    Persze mert nincs rendes történetvezetés és tele van hiányosságokkal és megmagyarázatlan.
    De 10 pontokat osztanak rá mert tele van látványos akciójelenettel (és ez már fordulatos izgalmas történettel rendelkező anime) én meg megnézem még egyszer hogy megtaláljam ez a történetet benne mert elsőre nem sikerült

Én vagyok csak olyan hogy szeretnék a látványos dolgod mellé esetleg egy kis történetet is kapni amit esetleg le is zárnak valamilyen modon?
    Már ott tartok az Ending alatti lezárásnak is örülnöm kell.