FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Hmm, asszem félre értettük egymást, nem azt mondtam hogy nem ismerem a történetét csak azt hogy mára találtam olyanokat amik jobban bejönnek mint a DBZ, régen én is nagyon oda voltam érte és amint meglett a net leszedtem a maradék Dbz részeket+utánna a GT-t (akkor még nem is tudtam hogy mi azaz anime), nem sokkal késöbb amikor már jobban megismerkettem az internet világával rátaláltam erre a topicra (akkor tudtam meg azt is hogy dbz is anime) és itt indult minden :), láttam a neveket, letöltő helyeket stb és elkeztem töltögetni.
Tehát visszakanyadorva a Dbz-re, tiszteletben tartom hogy neked ez a kedvenced mert még ma is még rengeteg olyan internetező van akinek volt alkalma nézni más animeket de mégis Dbz maradt a kedvence, csak én egyszerüen nem tartozom közéjük :)