72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#6433 Aranyos? Ha a sorozat elveszti az eredeti film sötét hangulatát, meg se fogom nézni ):
Képeket linkelnél ha szépen megkérlek?
[nincs kedve keresni] -
Prof William #6432 Tudtátok hogy a Blood: the Last Vampire is készül TV-animesorozat folmályában?
Aki látta az eredetit anak furcsa lehet hogy a főhősnő kissé megváltozott. Coffos kemény arcú karikás szemű és enyhén belőtt fejű, hiróból egy elég aranyos kis csaj lett. Sajna a főoldal japánul van így 1-2 képen illetve néhány concepten kívülnem sokat láttam.
www.blood.tv -
#6431 Mármint majd ha a sorozatot néztem végig
De mostmár télleg befejezem a szpemmelést. -
#6430 Így az első rész után jónak tünik, ha végig néztem jövök ^^ -
#6429 Illetve nem gondolkodom hanem már jön is az első rész :D, de attól még szívesen meghallgatnám vkinek a véleményét róla ;) -
#6428 Samurai deeper kyo milyen? Gondolkodom rajta hogy belekezdek de elötte mondana pár mondatot a stílusáról úgy kb? -
#6427 Úgyúgy.
Ő az én szépségem Ogmet simán viszi. Sajna mkvt már nem, és kicsit bugos a felirat hogyha külön .srv fájlban van, de update lehet javítana rajta. Én is majd updatelem amint lejár a gari szal most még nemtom... -
#6426 marmint kabel nelkul... most vettunk divx es asztalit, eleg jo, de ugye ogmet nem szeresse -
#6425 én igen, thnx :D -
#6424 vegulis, de ogm-et akarhogy eroszakolom meg se tudom lejatszani tv-n:) -
#6423 Chrno Crusade
DVD borító a honlapomon -
#6422 Torrenten találtam egy-kettőt, de nemtok róla hogy lenne ilyen oldal. Tulajdonképpen túl sok értelme nincs hogy ilyennel kockáztasson bárki is mert ott vannak a fansubboltak..... -
#6421 azon elmelkedtem h van e vmi olyan hely ahol anime dvd-r ek vannak fenn? keresgeltem mindenfele de nem nagyon talaltam. legalabbis csak ntsc-t egy asian dvd clubban, de azt nem tudom lejatszik e az itthoni. vagy ne is remenykedjek h palos dvdr-eket talalok... -
#6420 Ragnarok DVD borító nálam -
#6419 Jajj, és itt meg a közvetlen link a torrentekhez. -
#6418 Én itt szoktma lesni minden szerdán és általában az első feliratos verziót leszedem :P, amúgy szerintem is a Lunar a legjobb de általában nem szoktam kivárni :) -
#6417 ne haragudj de melyik?? Lunaros még nincs sajna:( -
#6416 Ez a mai Bleach elég nehez akart felkerülni torrentre O_o, de végre fent van :) -
#6415 hozzuk vissza a Digimon-t a viasat3-ra!
http://www.peticio.hu/?module=6&pdid=2066 -
#6414 done... -
#6413 Tudod te hány ilyet aláírtam már? És még mindig nincs A+om! Mind1 azért megnézzük ezt is.....aláírva -
#6412 Legyen A+ a t-kábelen!
kérlek írjátok alá:
http://www.peticio.hu/index.php3?module=6&pdid=H39849359176& -
#6411 Csocso, ez nem a Füri-Küris csaj??? :DDD (Jézus az de egy idétlen anime :D) -
#6410 Tudod, talán pont ez a baj. Mivel ez végülis "rajzfilm" úgy kezelik mint egy gyerekfilmet. Ebből következően a bolond szülő is úgy nézi mint gyerekfilm. Viszont azt hiszem mindenki tudja hogy sem a yugioh, sem az inuyasha nem az, ebből kifolyólag az átlagnál kicsit durvább, és a szülő felháborodik, és feljelentést tesz. És mivel "gyerekfilm" a felháborodása jogos! Na most ott a baj, hogy senki nem mondta senkinek, hogy ez nem az! Welcome in Hungary :( -
#6409 Hiába írsz... a haver csak annyit ért el hogy 7 émél címét is letíltották, ebből 3-ról ment komolyabb(trágár)hangvételű. Anyukájukat! -
#6408 köszi -
#6407 Sima Lodoss warral kezd (ez az OVA tulajdonképpen) aztán TV. A legend of Chrystania egy szar én bele sem kezdenék...(na jó mondjuk azt hogy egyáltalán nem méltó az eredeti sorozathoz!) -
#6406 Hi!
Azt szeretném megkérdezni, hogy a Record of Lodoss War sorozatokat, milyen sorrendben nézzem? Mert van itt TV, sima lodoss wa, legend of Crystania, meg Legend of Crystania OAV.
Előre is köszi -
Gábor #6405 Megoldottam. -
Gábor #6404 Nem tudtok a baka-updates-en kívül egy másik oldalt, ahol kigyűjtik a napi termést? Ugyanis az GSD ep42 linkje szar, nem tom letölteni a honlapjukról sem! :( -
#6403 Nem tudja vki hogy neten van-e már angol feliratos Full Metal Alchemist mozi :S ? Vagy az ilyesmi általában csak azután kerül a netre hogy kiadták dvd-n pl kölcsönzőkbe? -
#6402 höööööööö?? -
nani yatten daaaaaa?? -
#6400 szvsz simán megtehetnéd. mert amilyen hülye ügyekkel basztatják az animéket, bármelyik főműsoridős filmet is be lehetne tiltani.
erre a legjobb példa az első jugiós probléma.
valami olyasmi volt, h túlságosan lenéző volt az egyik szereplő a másikkal vagy valami hasonló. ha azt mondom, h megkínoznak vagy megölnek valakit egy filmben hidegvérrel, az oké. és az még valósághű is, mivel élő szereplők játszák el. a jugióban még nem is élő szereplők harcolnak...
szal ez az egész egy nagy vicc. komolyan mondom én már fontolgatom egy levél írását az ORTT-nek.
(nem jugió miatt, hanem úgy az animék miatt) -
Gábor #6399 Akkor azt hiszem hetente teszek feljelentést főműsoridős adások ellen, hátha felébred az ORTT! -
#6398 szerintem az RTL már gondolkodik azon, h felhagy mindenféle animék vetítésén mert mindig csak megbüntetik őket érte :D -
Gábor #6397 Rasszisták az ORTT-sek? Ma reggel láttam, hogy megint büntiben van az RTL, most a Yu Gi Oh -ért! Mintha mindent, ami japán üldöznének! -
#6396 Kint van Lunar 43 és a Bleach 7 -től a 190-es chapter... (szerintem mindkettő kicsit összecsapott lett(bár lehet csak inkább a manga) -
#6395 Haibane Renmei borító by me -
#6394 van új bleach rész @ animesuki.com