FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Inquisitor #64376 Mekakucity Actors Ep6
Megnézve az első hat részt, nem csodálom ha valaki a második résznél (konkrétan 2x elaludtam rajta!) vagy a negyediknél kukázza a sorozatot. Viszont a hatodik rész táján csak el kezd összeállni a dolog. Most azért érdekelne, hogy Haruka ...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!csinálta meg Ene-tant és ha igen miért nem hasonlít Ene-re a személyisége? Mi történt az eredeti "fénytáncossal"? Haruka mutat egy karakter tervet Ene-nek ... de nem derűl ki nekem, hogy ...
Miként lett vagy lehetett belőle a saját maga tervezte karakter?
A kiscsajnak miért nem esik le, hogy ő a bácsikája, aki játékokat is tervezett? Nem látta még? vagy ebben a formában nem látta még? Azért elég gyanús, hogy mit keres a lakásban ...
A Hibiya kölök miként került pont abba a lakásba? Gondolom egész sorozatban nincsenek véletlenek.
A hülye ismétlődő álmának van jelentősége? mert utánanézve semmi köze a képességéhez ...
Minden esetre kezd összeállni egy puzzle, de ha jól sejtem olyanoknak soha nem fog bejönni, akik nem szeretik az agyalós filmeket. No meg a háttértörténete se szívderítő a karaktereknek, gondolom aki móka és kacagásra vágyik pofára fog esni. Most erősen gondolkodom, hogy az EP7-et megnézem angol felirattal, mert nem fogok várni napokat és heteket.
Nem szoktam Mangát olvasni, csak ha az tényleg nagyon jó, ha valaki ismeri tudná ajánlani még is? Úgy értem lesz benne elég sok új infó?