FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Pár hétre félre raktam a Kuroko no basuke mangát, mert már észveszejtően hatalmas baromság volt. Persze ez nem változott az eltelt időben. Egymás után húzza elő a nagyobbnál nagyobb bullshiteket a Seirin, nem beszélve Kagami zónájáról, ami akár öt meccsen egymás után is működne. Egyetlen pozitívum Akashi, aki ultra badass, mert hatalmas magaslatokba felemeli Fujimaki, hogy aztán onnan essen majd egy nagyot a Kagami mega seggből kirántott bullshitjével.
Az elmúlt 30 fejezet alatt - ennyi ideje megy a meccs, kész halál - a Seirin folyamatosan ugyanazt mantrázza, kurva unalmas.
A manga amit felépített a végére teljesen porba száll. Még nem tudom, hogy az értékelésem egy kalap szar vagy csak szar lesz. Seirin v Rakuzan. A korrekten felépített mangát a végére ezzel a szarral teljesen kinyírja. Számomra legalábbis. A döntő után kuka!
Ja, és a legutóbbi fejezet (261) végén akkora baromsággal állt elő, hogy azt már nem bírtam ki röhögés nélkül. Konkrétan fetrengetm az ágyon a röhögéstől. Annyira tipikus húzás, hogy az ember a fejét fogja. Szánalom...