kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • RaZoK
    Sziasztok,

Két filmnek szeretném megtudni a címét, mindkettő robotos, transzformeres 80-as évek retro:

1. IVE-t (ájvi) a világ vezetőjét, otthonában megtámadja egy terrorista. Injekcióval befecskendezi a testébe a miniatürizált parazita robotokat és némi humán állományt, akiknek a szerepük, hogy tönkretegyék a szervezetét. A gonosz agresszió leverése érdekében egy professzor két robotot tervez. Amiket szintén miniatürizált antitestként juttatnak a szervezetbe. Az egyik fehér színű transzformer amit egy kis piros zöld izé szintén valami robotféle pilóta irányít. azt küldik elsőnek és a parazita robotok simán leverik. Aztán az ötös robotot küldik be, de valamiért szétesik és egy fiatal srác szereli össze vagy mi. aztán győz és happyend, a csaj meggyógyul.

2. Ez valami vietnami mese, még régebben láttam. Itt a valóságot keverik az animációval. Rendes filmként kezdődik egy osztályteremben ahol valami kirándulást szerveznek, táborozgatást. Amikor elindulnak kirándulni bujkálniuk kell mert terroristák bóklásznak a közelben. Az egyik éjjel elalszanak és azt álmodják, hogy transzformerek és harcba szállnak a terroristákkal (az álom a rajzfilm rész) mindegyik gyerek más képességekkel bír, és ha jól emlékszem a végén az összes robot egybetraszformálódik valami mega robottá.

Tudom, hogy zavaros de biztos lesz itt akinek beugrik :) Gyerekkorom nagy kedvencei, de a címüket elfelejtettem.

Köszi előre is!