Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Count Adyn
Hát az eleje még ígéretes😄 bár így hogy nem kell várnod részekre nem olyan gáz hogy át lehet pörgetni 75% át egynek😄D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Ruley
Nem is azt jelenti, a hivatalos angol fordítás siralmas, felcserélte a "no" jelentését, így támadóból támadott lett, Titánokra fordította le azt ami az eredetiben simán óriásokat jelentett, és lehagyta a logikusan utalt többes számot, így úgy hangzik mintha a Szaturnusz holdjáról lenne szó.

A szó szerinti angol fordítás valami olyasmi lett volna hogy "Advancing Giants", vagy ESETLEG "Titans on the attack".

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

LasDen
az, de az egész sorozat a legelejétõl tökéletes 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
csak sok volt a duma a végén. Ott állnak, de Naegi cak magyaráz, erre perse nem is látunk semmmit...mindegy. Elõre elolvastam, hogy ki a mastermind, mert eléggé rossz volt amúgy...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

IMYke2.0.0.0
Hehe:

Shingeki no Kyojin Fans Despair: “No 2nd Season!”

Sosem tudom megjegyezni, hogy ez a japán cím ezt jelenti/tené: Attack on Titan

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Jakuza1
Elkezdtem most a Battle on Titan cimu animet, igy elso blikkre eleg jonak tunik, igaz csak 3 reszt lattam belole, mert hajnal 4kor kezdtem neki. 😛

PetruZ
Danganronpa 13 END (AniDB): Hát, feltárult végre a titkok és rejtélyek kapuja, kiderült minden az eddigi történtekrõl és az események mögött álló mastermind személye is felfedésre került. Az utolsó rész inkább az ideák ütköztetése, mint személyeké, vagy a logikáé, emiatt picit babarózsaszín a befejezés (bár az végül nem derült ki, hogy a mastermind tényleg igazat mondott-e, bár elég valószínû). Jó volt, ilyen "closed space mistery" történetek közül a jobbak közé tartozott, összességében nálam 7/10.
IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
Best Slice of Life Ever Made...

Jakuza1
Na vegere ertem a Brave 10-nek.
Mit mondjak nem volt valami nagy eresztes.

IMYke2.0.0.0
"Another" nagyon is nézhetõ.: 8/10-re értékeltem.

trololol

Csak sok helyen láttam a nevét, azt nem tudtam hogy homár sorozat 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

armageddon666
Na de komolyra fordítva. Loveless hogy került bele ebbe a felsorolásba? Shounen Ai. Fiúk szeretik benne egymást. Nagyon. Nem hiszem hogy tetszene. De lehet, hogy csak én vagyok túl konzervatív. 😄

@

LasDen
a Pico után pedig nézd meg a Natsuyasumit is...

armageddon666
Csöcs az másodlagos, már mondta! A fenék a fontos. 😄

@

armageddon666
Loveless nagyon jó. Nézd meg a Boku no Picot is! Hasonló mestermû. 😊

@

PetruZ
Az Another szerintem meg elég jó volt, bár a vége kicsit megbicsaklott. De volt benne minden, ami kell a misztikus thrillerhez és a horrorhoz, és kerek, egész sztori volt (plusz egy elõzmény OVA, de az érdemes utána megnézni). Javaslom, neked is tetszeni fog (bár csöcs és fenék nincs benne 😊 ).
LasDen
az another szar. 0 thriller-horror, a misztikum meg gagyi. Viszont szépen néz ki, de az meg PA Works minimum...
A másik kettõt nem láttam...

Ezekröl mit gondoltok?
another
loveless
ikkitousen

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

LasDen
nah, Kurokot máris sikerült 2 fejezettel kitolni. Talán jövõ héten elkezdõdik a meccs 😄 Nem probléma, mert nagyon izgi a dolog.
És van egy ismeretlen ismerõs a Rakuzánban, aki majd Kurokót szándékozik kivenni a játékból O_o

Máté94
Nekem is ez jutott eszembe, amikor láttam FB-n, de Hanji nem ilyen testes szerintem. 😄
LasDen
én csak levit tudom ki, és rá lehet mondani, de szerintem nem...

PetruZ
De, erõsen annak néznek ki. 😊
Lelouch
PetruZ
Pontosan. Mint ahogy most én is várom a SxS utolsó részét a komcsiktól. 😊
LasDen
én meg még 2 résszel le vagyok maradva...
Így jár, aki kitart egy csapat mellett 😄

PetruZ
Love Lab 13 END (AniDB): A jobbak közé tartozott ez is, végig szórakoztató és vicces volt, az utolsó rész elsõ kétharmada volt csak dramatizáló egy kicsit, de a végén visszatért a hangulat. Folytatás nemigen lesz, pedig már a fiúk is képbe kerültek, kár lenne így félbe hagyni. Ettõl még jár neki egy erõs 6/10.
Count Adyn
Egyébként még Mikasa a legértelmesebb karakter kb, lightosan szociopata, öl ha kell habozás nélkül😄 Egyszer bekattan és megrapeli végre Erent és kisimulnak a ráncai is😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

LasDen
Servan x Service
Jó volt. Jókat lehetett rajta nevetni, mosolyogni, és a szerelmi szál is nagyon jól volt megoldva. A végét is jól zárták le. Érezhetõ lezárás, nem csak úgy lóg a levegõben. Valsz nem lesz folytatása, pedig nem lenne rossz...
10/7

LasDen
szörnyûnek ígérkezik ez a film 😞 fõleg ezzel az erõltetett szerelmi szállal. Nem tudom miért nem lehetett simán csak ökörködni...

LasDen
Gondolom csak neki lenne jobb, nem másoknak 😄

Ruley
Miért néznék többen?

Fut éppen elég fanservice-el teli sorozat, egyiket se nézik annyian mint a Titánt.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Lelouch
Nézik azt már így is elegen...
Akkor többen néznék 😄
De az is sokat dobna rajta ha az eddigi cselekmény kevesebb részben lenne :S

Malakai
Tehát fanservice hiányzik a sorozatból? -_-

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Sasha tényleg nagyon jó, ö az egyetlen vicces karakter (az a boncolos inkább beteg)

Mondjuk az jó lenne ha mikasanak olyasmi ruhája lenne mint a Kyoukai Senjou no Horizonos lányoknak 😄

Picit ebben már a "funservice" minden más (pl a történet) rovására ment. Nem mintha az nem lenne, csak az elsõ évaddal szemben inkább amolyan mellékes jellegûnek érzem a böszme nagy meztelen csöcsmutogatás mellett.

Titan: kedvencem a krumplis lány (Sasha). Amíóta ritkábban van, azóta valahogy nem az igazi. Vagy a sok duma és tökölés miatt lenne ilyen tévképzetem? Azért mindig várom a következõ részt, de inkább tömbösítve fogyasztható kategória.
LasDen
Nyomorék egy kicsit Issei, de ez van ha valakinek Kaji Yuki a hangja 😄
A viccet félretéve úgy hiszem Issei az érem másik oldala. Vannak a béta hárem hõsök, akiknek fogalmuk nincs semmirõl, de minden csaj velük van, és a másik végén van Issei, aki meg már túlzóan perec. És végülis igen, primitív volt. De még mindig inkább õ, mint az unalomig ismert fajta...

BEAST
Szerintem pedig iszonyat primitív az egész (fõleg a fõszereplõ). Az elsõ évadban legalább volt valami értelmes célja amiért harcolt és feláldozott ezt azt, de most milyen motivációi voltak?

... ha nyerek megfoghatom a x melleit
... ha nem nyerek összemennek x mellei

Persze legyenek az embernek kézzel fogható céljai, de azért ezt túlzásnak érzem. <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lelouch
Az utolsó rész 1 órás lesz? Neeee. 😄
IMYke2.0.0.0
Egyetlen másodpercet sem láttam még belõle.

vandread az jó?

LasDen
High School DxD New
Ugyanolyan jó volt, mint az elsõ évad. Bár talán mintha a harcok alatt sokkal több lett volna a duma, mint korábban. Kicsit zavart, de elnéztem most. A vége nagyon jó volt. Jó gyerek ez az Issei, és ténylegesen is alakul az a hárem. Lesz még folytatása szerintem...
10/7

Nemsokára véget ér a titán évad,
szóval nem beszéljük meg az eddigi 24 részt? Kinek ki a kedvenc karaktere, mit akarhatnak a titánok meg ilyesmi?

😄

Lelouch
Te nagyon utálod ezt a titánt...<#vigyor>
LasDen
minél elõbb ér véget, annál kevesebbet beszélnek róla 😄

Lelouch
Amúgy a sikerét látva, nem kizárt, hogy abból a 20-ból végül jóval több lesz... 😊
IMYke2.0.0.0
Á, 100-as kör! 😊

Lelouch
Ha nem olvasod a mangát, akkor mit számít az neked, hogy mikor ér véget? 😄
LasDen
Isayama a 20. kötettel szeretné befejezni az Attack on Titan mangát. Most jött ki a 11. kötet, szóval van még hátra belõle. De akkoris, ez jó hír. Befejezhetné elõbb is 😄D