kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • xblades
    Pont azt akartam mondani hogy ahol aktívan egy időben jelen van több lány (hárem) egy fiú szerelmi életében, nem lesz olyan anime ahol még csak utalnának is a sexre (még a valóságos csók is ritka) mert azzal eldőlne arra a lányra a hárem kérdése. Olyan meg nem lesz a történelemben hogy aktívan több lánnyal folytasson egy srác nemi életet úgy, hogy mindegyik lány bele is egyezzen.
    Mondjuk én keresztény vagyok a törvényeink is tiltják, de Rito helyében engem nem kellene győzködni a többnejűség mellett ha mindegyik lány beleegyezne.
    Mondjuk furák a japánok, mert az előbbiekkel gondjuk van, de a loli, Guy és a perverz "szerelem"-t meg elégé "pártolják" a képernyőn, persze nyilván ez a kultúrájuk oka.
    Mindegy nekem ez is megfelel mert ha nem lenne japán anime, ezeket pl amerikai animében nem láthatnám. Ezért még a transzi karaktereket is elviselem.