Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Én már csak "becsületbõl" megnézem a hátralévõ 6 részt, de semmit sem vesztettél - amilyen jónak indult, annyira hááát... voltak részek és események, amikor kényszert éreztem a teljes 30 GB-nyi sorozat picsába törlésére...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
ha a kettõ közül kell választani, akkor az UN-GO

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
A Bounen no Xamdou-t én se ajánlanám... 😄 Illetve egyszer azért meg lehet nézni, de nem nehéz értelmesebb darabot találni tõle.
LasDen
xamdoból 3 részig jutottam talán. Én is vontatottnak találtam. Meg olyan zavaros volt az egész...

Un-go viszont jó. Érdekes nyomozós sztori a drága Toyosaki Akival 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

IMYke2.0.0.0
Bounen no X'amdou: 20. részt néztem meg tegnap este.

Nem lövök el semmit, de azt el kell mondjam: vontatott.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

És ezek jók?

bounen no xamdou
un-go

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

LasDen
Fairy Tail 300 fejezeten át megalapozta a sorozatot, a karaktereket, és most elkezd foglalkozni a sárkányokkal? 😄D jobb késõbb, mint soha

A Blacksmitnek a mangáját kell olvasni az sokkal jobb. Cecile má az elsõ kötetben is különösebb lelkiismeret furdalás nélkül mészárolja halomra a banditákat.
LasDen
Megumi csinált pár érdekes cosplayt 😄 és ott a monogataris mellett még volt egy Railgunos is...

LasDen
úgy 25-30 fejezet 😄 lesznek flashbackek is 1-2 fejezet erejéig, a félidõ meg hasonló megszakításokkal. És szerintem a köv fejezet is csak az elõkészületekkel megy el, és csak az utolsó oldalon lesz, ahogy feldobják a labdát 😄
Persze ha nagyon jó meccs lesz, akkor nem számít. És nagyon úgy néz ki, hogy Akashi tartogat még 1-2 meglepetést, szóval gyanús, hogy nem lesz rá panasz 😄
(kuroko banner ofc)

Lelouch
Köszi.

Mit tippelsz, hány fejezetig fog tartani? 😄
LasDen
a legutóbbiban pont szerepelt is 😄

Kezdõdik a Rakuzan meccs, fuck yea.

LasDen
jah...

Lelouch
Akkor csak az animében többet szerepeltetik?
LasDen
de, benne van

Lelouch
Ez a kutya ugye a mangában nincs benne?
LasDen
az Ariás részen kívül nem hanzik túl jól...

LasDen

Ruley
Az Uchuu no Stellvia kétharmadánál tartok.

A sorozat eleje egy Sora no Woto-ra vagy Aria-ra emlékeztetõ hangvételben telik, vagyis hogy egy csapat moe tinilány baromira nem zavartatja magát hogy mennyire epikus sci-fi környezetben vannak miközben slice-of-life hülyéskednek.

Aztán midez késõbb meg van szakítva egy világmemgmentõ cselekményszállal, de csak egy rövid idõre, utána megint folytatják a hülyéskedést pár epizódon át, aztán idegenekkel ûrcsata, aztán megint hülyéskedés...

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Lelouch
...azért örülök, hogy már csak 2 rész van hátra a titánból... 😄
armageddon666

"My Scissors will cut through planes!" ? 😄 Vagy mi jön majd a "My drill will cut through heavens." után. 😊

@

armageddon666
Hû, ezzel a címmel nagyon réginek tûnik. 😄 "Zetman".

@

PetruZ
Felnõttesebb, kicsit macsóbb, és jóval komolyabb hangulatú, mint a legtöbb hasonló szörnypoweres akció anime, a fõhõs sem egy p*cs, ha mondjuk szexrõl van szó, ugyanakkor maga a történet eléggé gumiszerûen el van nyújtva újabb és újabb "rejtélyek" és random (meg visszatérõ) ellenfelek bedobásával és mesterséges "fordulatokkal". A vége mondjuk epic fight, bár a részletekre már nem emlékszem, csak arra, hogy volt vége is. 😊
LasDen
Zetmanból 1 részig jutottam....

PetruZ
A Zetman szerintem is tûrhetõ, legalábbis végignézhetõ. A Blacksmith egy f*s, egyetértek. A Towa no Quon-nak még nem jutottam a végére, ami jelent valamit, pedig csak 6 rész (igaz, 40 perc körüliek). Jó, annyira nem rossz... de nem is jó.
Bachstein
Zetman szerintem jó.
LasDen
õ mióta loli???

ez a danganronpa is egész érdekes,
szeretem az ilyen tulélösöket

remélem a szürke haju lány meg a goth loli tuléli 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

IMYke2.0.0.0
A Tales of... sorozatba belekóstoltam - sajnos (?) ezek erõsen játék átirat alapúak. De, érdemes rájuk nézni, ha szereted a külön világban játszódó sztorikat.

Lelouch
Az elsõ kettõ nem, a másik kettõ passz.
ezek jók?

zetman
seiken no blacksmith
towa no quon
tales of the abyss

Lelouch
Óó, most nézem hogy csak egy fejezetnyi új anyag van az anime végétõl tekintve, mert a jelenlegi 49-bõl még csak a 31. fejezetnél tart a manga angolra fordítása.<#zavart2>
Lelouch
Blood Lad: Hát látszott, hogy csak egy reklám volt a mangának, mert a vége minden volt csak rendes lezárás nem, második évad meg jóformán esélytelen. Azért összességében bejött a sorozat, tuti fogom folytatni a sztorit a mangával.
8/10
nekem megnyitottaa képet uj ablakban, ha meg ott katintottam rá akkor rázoomolt

LasDen
klikkelek, de nem csinál semmit 😞(

Lelouch
Lelouch
Ha már itt tartunk, akkor mikor egy visszaszámlálás után bejelentették a Free!-t, akkor a többség egy Haruhi-t vagy FMP-t remélt,(még ha nagyon csekély is volt rá az esély...) egyik se az a kimondottan moeblob kategória.<#awink> Abból produkált már épp eleget elõtte a stúdió...

Lelouch
Ennyi. Azért reméltem, hogy így is bukás lesz, de az lett volna a meglepõbb... Így sanszos, hogy az UtaPri, és a Free! sikere láttán egyre nagyobb tér nyílik majd az ilyen animék számára.
LasDen
volt ez is meg a fujoshik is. és talán õk voltak a hangosabbak. szerintem egyértelmû volt, hogy visszahozza a pénzét. Hisz ha nem lett volna akkora pozitív visszhangja a reklámnak, akkor talán nem is lett volna belõle anime...

nem kellett volna

manservice? na ezt ki kell guglizom

Ruley
Szerintem komolyan két különbözõ hisztériát láttunk, a Free bejelentése körül én pont hogy olyanokat láttam hogy "úristen, összedõl a világ ha a KyoAni nem adja meg a mi mindennapi moeblobunkat.

Mondjuk eleve nem járok fujoshi helyekre, szóval nem is tudom ott mi volt a vélemény róla. De még ha pozitív, az se sokat jelent, volt már nem egy pár internetes hisztéria ami nem tükrözõdött valódi létszámokban, mert igazából pár tucat fanatikus keltette, nem egy igazi tömeg.

Az például hogy egy új sorozat sikeres lesz e vagy sikertelen, az szinte MINDIG homályosabb, mint ahogy utólag a sikere (vagy kudarca) után visszaemlékeznek rá.

Lelouch
Nem láttad, hogy az elsõ reklám milyen reakciót váltott ki a manservice-re éhes közönségbõl? Még mielõtt be lett volna jelentve a sorozat... Maradjunk annyiban, hogy nem vállalt a sorozattal nagy kockázatot a KyoAni.<#papakacsint>
LasDen

LasDen
egy percig nem volt kérdés, hogy a Freet viszik majd, mint a cukrot...

Ruley
Tömeghisztériákat nem a célközönségében váltott ki, hanem a moe táborban, és nem is pozitívat.

Abból még hogy valakik utálnak egy sorozatot, abból még nem köetkezik hogy valaki más meg imádni fogja.

armageddon666
Nekem is megjött hozzá a kedvem ezek után. 😊 Nagyon jól össze van rakva. Karakterek, rajzok... 😊

@

Lelouch
"Az animációnak, rajzolásnak is olyan olcsó hatása volt"

Tipikus Toei... Kár hogy akkor ezek szerint ezúttal se léptek túl az árnyékukon.
LasDen
instant siker volt. és innen még pár évadot meg mozifilmet le lehet még húzni belõle...

LasDen
a név...