kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • xblades
    Na be fejeztem az 1. évadot. Nagyon jó anime volt, semmi műdráma és semmi komoly fanservice. Ráadásul nem is happy end végű lett, inkább csak befejezett. És ez, plusz a jó szereplők és folytonos vezetésű történet tette egyedivé ezt. Kevés ilyen van.
    A vége sajnálatosan megint az Ending alatt kaptuk, de legalább volt, az előző animét tárgyalva ahol nem számítható ez anime formában.

Viszont nem értem a végén a LastExile aktiválásával mit értek el azon kívül hogy az eddigi rejtekhelyét eloszlatta?
    Mert komolyabb értelmet nem láttam abban hogy aktiválták.
    A másik a szerelmi szál, ami elégé parlagon lett hagyva, nem igazán foglalkoztak vele a végén már. Bármelyik lánnyal is összejöhetett, ez mi nem tudhattuk meg már.(lehet szándékosan?)
    Ahhoz képest hogy időhuzásként több részen át is egy hárem szállal és a szerelmi érzések vívódásával foglalkoztak.